Sharp'tan Yeni 8K Televizyon!

Sharp, görüntü kalitesiyle sizi etkileyecek 8K televizyon-monitörünü tanıttı!

Sharp'tan yeni 8K televizyon!

CHIP Online olarak her yıl Berlin'de gerçekleştirilen ve teknoloji dünyasının trendlerini belirleyen IFA fuarının İtalya'nın başkenti Roma'da gerçekleştirilen global basın konferansındayız. Fuara katılan yenilikçi firmaların en son ürünlerini, teknolojilerini ilk defa sergiledikleri etkinlikte Sharp, 8K televizyonunu ve 8K çözümlerini tanıttı.

Sharp'ın yeni 8K televizyon-monitörü LV-70X500E, yüksek çözünürlükten fazlasını sunuyor. Yeni TV, doğal görüntüsü, renk üretimi ve kontrast alanındaki yetenekleriyle öne çıkıyor. Geniş renk spektrumu sayesinde LV-70X500E'nin sunduğu görüntüler, gerçek hayata daha yakın ve oldukça canlı. En karanlık ve en aydınlık alan arasındaki oranı belirleyen kontrast da Sharp'ın yeni televizyonunda oldukça yüksek. LV-70X500E, HDR'yi HLG ve HDR10 üzerinden destekliyor.

Sekiz HDMI girişiyle gelen LV-70X500E, dört standart 2K/4K portunun yanında 4 paralel HDMI bağlantısı üzerinden 8K girişi sunuyor. TV, USB sürücülerindeki 8K resimlere bakmanıza izin veriyor. 8K'nın çok yüksek görüntü kalitesinden faydalanabilmeniz için farklı türdeki içerikler, gelişmiş resim işleme yazılımıyla 8K'ya dönüştürülüyor.

TV-Tuner modülü bulunmayan 70 inç'lik LV-70X500E, Nisan 2018'in sonundan itibaren Avrupa'da satışa sunulacak. Televizyonun tavsiye edilen fiyatı, 11.999 euro.

Okuyucu Yorumları