Şimdi de beyaz bir iPhone 6 sızdı!

Önceki sızıntılarla pek de eşleşmeyen beyaz renkli bir iPhone 6 ve fazlası, nette boy gösteriyor!

Beyaz iPhone 6 sızdı!

Apple, iPhone 6'nın son tasarımında bir başka değişiklik yapıyor olabilir. Korece bir haber web sitesinde ortaya çıkan görüntülerde beyaz iPhone 6 ilk kez görünürken, telefonun arka kısmının sanıldığından daha yumuşak olabileceği anlaşıldı.

Joseilbo adındaki bir web sitesinde paylaşılan fotoğraflar, daha önce gördüğümüz boş iPhone 6 kasalarının aksine yumuşak bir arka yüzeye sahip. Kullanılan madde ise plastiğe oldukça benziyor. Resimlerde görünen gövde, önceki sızıntılardaki gibi üst ve alt antenlerin bulunduğu yerde kesitlere sahip değil. Bunların yanında cihazın arkasındaki flaş, önceki sızıntıların aksine, iPhone 5S'te olduğu gibi dikey şekilde.

Bu son sızıntıdaki iPhone 6'nın bir kılıfa girmiş olma ihtimali de var. Elbette sızıntının gerçekle ilgisi olmayabilir de.

Bu arada bir başka sızıntı ise Avustralyalı MacFixit blog'undan geldi. Siteye göre aşağıda gördüğünüz gövde, yeni iPhone'un koruyucu plastik kasası. Kasanın üstündeki Apple logosu, daha önceki sızıntılarda pek görmediğimiz, dikkat çeken detaylardan.

Şimdi de beyaz bir iPhone 6 sızdı!
Okuyucu Yorumları