Şimdiye kadar yüklediğiniz tüm uygulamaları görün!

Android'de, iOS'ta ve Windows 10 Mobile'da bugüne kadar telefonunuza hangi uygulamaları yüklediniz? İşte hepsini görmenin basit yolu!

Yüklediğiniz tüm uygulamaları görün!

Android, iOS ve Windows Phone'da telefonunuz için sayısız uygulama var ve bu uygulamaların hangilerini yüklediğinizi takip etmek çoğu zaman kolay olmayabiliyor. Özellikle yeni bir telefona geçtiğinizde hangi uygulamaları kullandığınızı unutabilirsiniz.

İyi haber, her platformun şimdiye kadar indirdiğiniz tüm uygulamaların bir listesini saklaması ve tekrar indirmenize olanak sunması.

Android: Google Play Store uygulamasını açın ve sol üstten menü simgesine dokunun. Uygulamalarım ve Oyunlarım'a dokunun ve Tümü sekmesine geçin. Burada şimdiye kadar yüklediğiniz (ve kaldırdığınız) tüm uygulamaları en yeniden, en eskiye doğru görebileceksiniz.

iPhone ve iPad: App Store'u açın ve araç çubuğunun sağ alt tarafından Güncellemeler'e dokunun. Şimdi Satın Almalar'ı seçin. Burada şimdiye kadar indirdiğiniz, cihazınızda bulunan tüm uygulamaları görebileceksiniz. Şu an telefonunuzda olmayan uygulamaları görmek için Bu Telefonda Olmayanlar'a dokunun.

Windows 10 Mobile: Windows 10 Mobile kullanıcılarının önce Windows Store'u açıp profil simgesine dokunması gerekiyor. "Kitaplığım" üzerine dokunduğunuzda şu an yüklü olan uygulamaları göreceksiniz. Microsoft hesabınızla indirdiğiniz tüm uygulamaları görmek için "Tümünü Göster" üzerine dokunun.

Okuyucu Yorumları