Sinematik sesle yeni Acer Iconia Tab10

Sinematik ses sistemiyle yeni Acer Iconia Tab10, tablete eğlence katıyor.

Yeni Acer Iconia Tab10

Yeni Acer Iconia Tab 10 her kullanıcıya eğlence sunmak için tasarlandı: Keskin ve canlı imajları garanti eden FHD çözünürlüğe sahip etkileyici bir 10.1 inç ekrana sahip olan Iconia Tab 10, Zero Air Gap ve IPS teknolojisiyle birlikte, geniş görüntüleme açısı ve geliştirilmiş güneş ışığı altında okunabilirlikle olağanüstü detay, kontrast ve keskinlik sunar. Daha da net bir görüntü için, Acer Iconia Tab 10 ekranın okunmasını ve temizlenmesini kolaylaştıran bir parmak izi önleme teknolojisiyle birlikte gelir. Ve içinizin rahat olması için, tablet hasar ve çizilme direncini arttıran yeni nesil Corning Gorilla Glass ile korunmaktadır.

Iconia Tab 10 kullanıcıların multimedya deneyimlerini daha da sarmal bir hale getirmeyi amaçlayan özelliklerle donatılmıştır. Gerçekçi ve canlı gibi stereo ses sağlayan iki dahili hoparlörün yanı sıra; Dolby Digital Plus özelliği iki kanallı stereo sesi, stereo kulaklıklar üzerinden 5.1 kanala dönüştürerek surround-sound deneyimi yaşatır ve diyalog anlaşılabilirliğini geliştirir, arka plan gürültülerini azaltır ve tüm uygulama seslerini maksimuma çıkarır. Iconia Tab 10 aynı zamanda kullanıcıların herhangi bir içeriği sevdikleriyle daha büyük bir ekranda paylaşabilmeleri için bir mikro HDMI bağlantı noktası ve kablosuz görüntüleme özelliğine sahiptir.

Acer Iconia Tab 10 güçlü MediaTek Quad Core™ işlemcisi sayesinde Android 4.4 KitKat sisteminden yararlanır. Siyah ve beyaz renklerde temin edilebilmektedir.

Iconia Tab 10 , 199€'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Okuyucu Yorumları