Size özel kapsülünüzü oluşturun

Bu kapsüllerde kimseye söyleyemediklerinizi, herkese söylemek istediklerinizi saklayabilirsiniz.

Kişisel zaman kapsülü

Herkesin kendine özel kapsüller oluşturduğu bir dijital platform Capsolo.com. Bu kapsüllerde özel günlerinizi, kimseye söyleyemediklerinizi, herkese söylemek istediklerinizi not alabilir, resim, ses kaydı veya video kaydedebilirsiniz. Dilerseniz tüm bunları kendinize saklar, dilerseniz programladığınız tarihlerde istediğiniz kişilere gizlice gönderebilirsiniz.

Her biri farklı amaca hizmet eden "light, standard, heavy" olmak üzere 3 değişik kapsül sunan Capsolo.com'da siz de kendinize özel kapsüller oluşturun. Bu kapsüllerle sevdiklerinize sürprizler yapın, unutamadığınız anları paylaşın, anı yakalayıp saklayın. Üstelik tüm kapsülleri kendi kendine açılan bir pandora kutusu gibi programlayarak, istediğiniz kişilere istediğiniz tarihlerde gönderin.

'Light' kapsül size özel not defteri sunarken, 'standard' kapsülde not defterinin yanına görseller ekleniyor. 'Heavy' kapsül ise tüm bunların yanı sıra ses kaydı ve video saklamak isteyenler için ideal. Kendi videolarınız dışında internet sitelerinden sevdiğiniz videoyu saklamanız da mümkün.

İlk kapsülünüz hediye...

Eylül ayı sonuna kadar Capsolo.com'da kayıt oluşturan herkes ücretsiz olarak bir 'standard' kapsül oluşturabilecek. Bu kapsül ile dilerseniz sevdiğiniz biri için özel bir doğum günü kapsülü hazırlayabilir, doğum gününde dilerseniz sadece ona dilerseniz herkese bu kapsülü gönderebilirsiniz.

Ya da sık sık seyahat ediyorsanız, çiçeklerin sulanması, evcil hayvanların beslenmesi vs. gibi düzenli yapılması gereken işleri seyahat tarihinize göre şimdiden programlayarak bu işleri üstlenen kişilere gönderebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları