Smart Glow, Galaxy S8'de çok daha fazlasını sunabilir!

Samsung'un üzerinde çalıştığı iddia edilen yeni Smart Glow işlevi, Galaxy S8'e önemli özellikler getirebilir!

Galaxy S8'e Smart Glow dopingi!

Samsung'un Smart Glow üzerinde yeni bir telefon işlevi üzerinde çalıştığı, bu işlevin LED uyarı ışığını alıp, arka kameranın etrafına yerleştireceği ortaya çıkmıştı. Yeni gelen bilgiler ise Smart Glow'un bundan çok daha fazlasını sunacağını söylüyor.

SamMobile'a göre Smart Glow, ilk olarak Samsung Galaxy J2'de (2016) ortaya çıkacak ve 'Priority alerts', 'Selfie assist' ve 'Usage alerts' olmak üzere üç işlev sunacak. İlk işlev belirli kişilere renk atamanıza izin verecek, böylece kimin aradığını ekrana bakmadan anlayabileceksiniz. İkinci işlev olan Selfie assist ise arka kamerayla kendi fotoğrafınızı çekerken, kamerayı doğru hizaya ve açıya getirmeniz için LED'den yardım almanızı sağlayacak. Son olarak Usage alerts, LED'in telefonun pil veya şarj durumunu göstermek üzere farklı renklerde parlamasını sağlayacak.

Zamanla akıllanacak

Zamanla akıllanacak

Şimdiye kadar okuduklarınız, daha önce söylenenlerden pek farklı değildi ancak SamMobile, bu işlevlerin detaylarından da bahsediyor. Örneğin Selfie assist, yüzünüzü ortalamanız için halkanın belirli bölümlerini yakacak ve Usage alerts ile depolama alanı, veri ve bellek kullanımıyla ilgili uyarılar alabileceksiniz.

Halkaya zamanla yeni işlevler de eklenecek. Örneğin "Health ring" arka kamera ve LED flaşı kullanarak kalp ritminizi ölçecek. Burada Smart Glow'un rolü tam olarak anlaşılmasa da, tarama tamamlandığında verilecek ışıklı bir ikazdan bahsediliyor olabilir.

Bir başka işlev olan "Weather ring", telefonunuzu salladığınızda şu anki hava durumunu temsil eden bir renge dönüşecek. Ancak bu kadar uğraşmak yerine ekranı açıp hava durumunu görmek veya pencereden dışarı bakmak daha kolay olacak gibi görünüyor.

Tüm bu işlevler gerçeğe dönüşürse Smart Glow, büyük bir yenilik haline gelebilir. SamMobile, Smart Glow'un Galaxy J2'nin dışında Galaxy S8 gibi telefonlara da gelmesinin beklendiğini söylüyor.

Okuyucu Yorumları