Smartyaşam ile hayatınızı kolaylaştırın

Smartyasam Akıllı Yaşam konsepti ile apartman ve site sakinlerine akıllı hizmetler sunuyor.

"Akıllı Ev - Akıllı Yaşam"

Zion Bilişim, Smartyaşam isimli mobil Uygulama ile birçok özellik içeren ücretsiz ve akıllı bir platform sunmaya başladı.

"Akıllı Ev - Akıllı Yaşam" sloganı ile Smartyaşam ürünü, oturduğunuz site ya da apartmana hizmet eden birçok hizmet firmasına bir mobil uygulama vasıtası ile çok hızlı erişmenize olanak sağlıyor. Hizmet almak istediğiniz firmayı ilgili kategoriden seçerek mevcut kampanyalarını inceleyebiliyor, mesai saatlerini ya da adreslerini görebiliyor, telefon ile iletişim sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca aynı kategoride yüzlerce alternatif de sunuluyor. Her bir hizmet veren firmanın sipariş oranını ya da beğenilme oranını da görebiliyorsunuz.

Yemek, Su, Kafe, Market siparişlerinizi, Hastane, Eczane, Kuaför, Saplık Merkezi, Avukat, Çilingir, Elektrikçi, Tesisatçı, Uyducu, Kurutemzileme, Taksi ve Ulaşım, Acil numaralar gibi daha onlarca kategori mevcut. Tüm Türkiye'de yayılmak üzere yola çıkmış özel bir proje olarak kaşımıza çıkıyor.

SMARTY bunun yanı sıra çok önemli bir özelliği ile de ön plana çıkıyor. Site yönetimi ile interaktif mesajlaşma platformu sayesinde yönetici ile mesajlaşabiliyor, güvenlik ekibine ulaşabiliyorsunuz. Hatta bununla da kalmayıp siteniz veya apartmanınızdaki herhangi bir daire sakini ile de mesajlaşmanıza olanak sağlıyor. Site yönetimi aidatları bu uygulama üzerinde paylaşabiliyor, çeşitli anketler yayınlayabiliyorlar. Bu modül sayesinde site ve apartman yönetimi tarafında da önemli bir çözüm sağlamış oluyor.

Acil durumlar için Hasteneler, Nöbetçi Eczaneler, Güvenlik birimleri ile ilgili bilgilere bir tık ile erişilebiliyor.

Evden çıkamadan önce haftalık ve günlük hava durum bilgisini de uygulamadan görülmesi mümkün. Ayrıca bölgeye en yakın Otobüs durağı yada Taksi durağı da görüntülenebiliyor.

2005 yılında fikir olarak ortaya çıkmış ve uzun süre analiz yapılmış, teknolojik gelişimi beklemiş ve ardından insanların günlük yaşantılarını maliyet yaratmadan kolaylaştıracak, Türkiye ve dünyadaki diğer uygulamalara bu alanda örnek olacak bir mecra yaratmak amacı ile proje tamamlanmış ve tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Projenin tamamlanması 2 yıl sürmüş. Nerdeyse tüm şehirlerdeki ilçe tedarikçileri uygulama içerisinde bulmak mümkün.

Smarty ile ilgili daha fazla bilgi için; www.smartyasam.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları