Snapchat Windows Phone uygulamaları silindi

Windows Phone'da resmi uygulaması bulunmayan popüler hizmet, üçüncü parti uygulamaları da sildi!

Artık Windows'ta hiç yok!

Popüler, fotoğraf paylaşım ve sohbet ağı Snapchat'in Windows Phone ortamında resmi uygulaması bulunmuyor. Ancak Snapchat'e Windows Phone üzerinden bağlanmak isteyenler için üçüncü parti uygulamalar bulunuyor.

Snapchat bu uygulamaları resmen desteklemiyor ve kullanıcıları da güvenlik riskleri konusunda uyarıyordu zira kullanıcılar, Snapchat'in kontrolünde olmayan bu üçüncü parti uygulamaları kullandıklarında, hiç tanımadıkları geliştiricilere snapchat ağındaki kullanıcı isimlerini ve şifrelerini teslim ediyorlar, daha da ötesi, 10 saniye sonra Snapchat ağından silineceğini düşünerek yükledikleri fotoğrafların başka bir oluşumun sunucularında kayıt edilme riskiyle karşı karşıya kalıyorlardı.

Snapchat şimdi, Windows Phone uygulama mağazasındaki bu üçüncü parti uygulamaların silindiğini duyurdu. Böylece Windows Phone kullanıcılarının artık Snapchat'e bağlanma imkanı kalmadı. Ancak bu silme operasyonu aynı zamanda Snapchat'in Windows Phone için özel bir uygulama hazırlığının da işareti olarak kabul edilebilir. Bakalım, Snapchat yakında Windows Phone için resmi uygulama yayınladığını duyuracak mı?

Okuyucu Yorumları