Sofuoğlu yerli Formula aracını test etti!

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin yerli Formula aracı, Kenan Sofuoğlu tarafından test edildi

Yerli Formula aracı testte!

2015 yılında İngiltere'den düzenlenen Formula Student yarışmasında milli gururumuz olarak boy gösteren Yıldız Teknik Üniversitesi "YTÜ Racing" ekibi, ürettiği yerli Formula aracını, bu kez Dünya SuperSport Şampiyonu Redbull Sporcusu Kenan Sofuoğlu'nun usta ellerine emanet etti.

Otomotiv Teknolojileri '16 etkinliği kapsamında YTÜ Beşiktaş Kampüsü Oditoryum'unda öğrencilerle bir araya gelen Kenan Sofuoğlu, öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşinin akabinde Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Teknolojileri (MAKTEK) YTU Racing takımı tarafından tamamen yerli imkanlarla üretilen yerli Formula aracı YTR-02'yi inceleyen Sofuoğlu, direksiyon başına geçmeyi de ihmal etmedi ve Formula aracı YTR-02 ile Beşiktaş Kampüsü'nde kısa bir tur attı.

Kenan Sofuoğlu'nun YTR-02'nin direksiyon başındaki videosuna buradan erişebilirsiniz.

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Teknolojileri (MAKTEK) YTU Racing takımı tarafından geliştirilen ve daha önce İngilitere'de düzenlenen Formula Student yarışmasında En Efektif Medya ve İletişim dalında kupaya layık görülen YTR-02 ile ilgili daha detaylı bilgiye aşağıdaki adreslerden erişebilirsiniz.

http://yturacing.com/
https://www.facebook.com/YtuRacing/

Okuyucu Yorumları