Sony Action Cam'le harekete geçin!

Sony Action Cam ailesinin yeni üyesi HDR-AS100VR giyilebilir video kamera, sizi harekete geçirecek.

Harekete geçin!

Sony, giyilebilir video kamera Action Cam ile yaz tatilinde heyecanı üst düzeye taşıyor. Sony Action Cam ailesinin yeni üyesi HDR-AS100VR, deniz kenarından doğa yürüyüşlerine, her türlü yaz macerasında kayıt yapmanıza imkân sağlıyor. İnce tasarımı, hava ve suda daha düşük direnç yaratırken su geçirmez gövdesi de, örneğin yağmurlu havalarda bisiklet kullandığınızda su geçirmez bir muhafazaya ihtiyaç duymayacağınız anlamına geliyor.

Yavaş çekim özelliği

Action Cam, saniyede 120 veya 240 karelik yüksek kaliteli videoları sesli olarak çekebiliyor. Çekim sonrasında, bisikletinizle yaptığınız saltoların ve kaykayınızla gerçekleştirdiğiniz numaraların akıcı yavaş çekim görüntülerini elde etmek için normal hızda oynatabiliyorsunuz. Aynı anda beş adede kadar Action Cam AS100VR, ürün ile birlikte verilen ve bileğe takılabilen RM-LVR Renkli Ekran Uzaktan Kumanda ile kontrol edilebiliyor. Tek bir düğmeye dokunarak kayıtları başlatıp durdurabiliyor, çekimleri izleyebiliyor veya ayarları yapabiliyor, her şeye parmak ucunuzla kolaylıkla erişebiliyorsunuz.

170 derecelik ZEISS Tessar geniş açılı lens

Yeni Action Cam, gayet iyi bir görüntü kalitesi sunuyor. Kameranın geliştirilmiş yeni 170 derecelik ZEISS Tessar geniş açılı lensi, 13,5 megapiksel Exmor R CMOS sensörü ve yeni güçlü BIONZ X görüntü işlemcisi sayesinde, daha net ve temiz görüntüler elde ediyor. Bir diğer ilki ise, Action Cam'in yeni etkin XAVC S video formatını kullanarak 50 Mbps'e varan yüksek bit hızlarında Full HD görüntü kaydetmesi oluşturuyor.

Yeni Sony Action Cam HDR-AS100VR giyilebilir video kamera, renkli ekran uzaktan kumanda aksesuarı ile birlikte 1.499 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları