Sony, bellek kartlarını geliştiriyor

Sony, ortam seçeneklerini XQD ve SD kartlar ve dünyanın ilk XQD/SD kart okuyucusuyla genişletiyor.

Sony, ürünlerini genişletiyor

Sony, profesyonel bellek kartı seçeneklerini yeni ve daha hızlı XQD ve SD ortamlar, XQD ve SD formatlarına yönelik kart okuyucular ve XQD USB adaptörüyle genişletiyor. Ürünlerin tamamı, Nikon D5 veya D500 gibi yüksek performanslı yeni DSLR fotoğraf makinelerini destekleyecek şekilde tasarlandı.

Sony'nin XQD-M serisi, kullanıcılara istikrarlı seri çekimler için 440 MB/sn (okuma) ve 150 MB/sn'ye (yazma) varan ultra yüksek veri aktarımı hızları ve Sony'nin yeni kart okuyucu teknolojisiyle kullanıldığında 64 GB veriyi yaklaşık 3 dakikada yedekleme imkânı sağlıyor. XQD formatının kart kalınlığı, pim koruması ve güçlendirilmiş sağlam dış kasa gibi öğelerden oluşan benzersiz ve güçlü yapısı, güvenilir kullanım için üretildi.

Ayrıca Sony'nin UHS-II destekli yeni SD kart serisi SF-M; profesyonel, DSLR ve aynasız fotoğraf makineleri dahil olmak üzere dijital görüntüleme cihazları için optimize edildi. Bunun dışında, 260 MB/sn (okuma) ve 100 MB/sn'ye (yazma) varan yüksek hızlarıyla SF-M serisi, Sony'nin UHS-II destekli yeni kart okuyucusuyla kart ile PC arasında hızlı veri aktarımları gerçekleştirmeye olanak tanıyor.

Güvenilir ,sağlam, toza, X ışınlarına ve mıknatıslara dayanıklı ve antistatik olan her iki ortam seçeneği de hassas fotoğraf ve video içeriklerini güven içinde koruyor. İndirilebilir File Rescue Yazılımı; RAW görüntüler, MOV dosyaları ve 4K XAVC-S video dosyaları dahil olmak üzere silinmiş olabilen fotoğrafları ve videoları kurtarmaya yardımcı oluyor.

Okuyucu Yorumları