Sony'den ikisi bir arada USB bellek!

Sony, cepler, tabletler ve PC'lerle uygun yeni USB sürücüsünü ortaya çıkardı ve satışa sundu!

İkisi bir arada USB bellek!

Sony, akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ve tüketicilere yepyeni bir deneyim sunmayı hedefleyerek USM-SA1 USB sürücüyü geliştirdi. Bu yeni ürün hem mikro USB hem de USB bağlantı noktasına sahip olması sayesinde en sevdiğiniz fotoğraf, video ve şarkıları yedeklemeniz, paylaşmanız ve saklamanız için size daha fazla olanak sağlıyor.

Wi-Fi bağlantısına ya da USB kabloya gerek yok!

8GB, 16GB ve 32GB kapasiteli seçenekleri mevcut olan ve kullanıcılara cihazlar arasında dosya aktarımı ve paylaşımı için akıllı, rahat ve yepyeni bir yol sunan ultra kompakt USM-SA1 USB sürücü, özellikle mobil cihazınız üzerindeki verilerin USB kablosu ya da Wi-Fi bağlantısı kullanmadan masaüstüne yedeklenmesini veya fotoğraf, video gibi dosyaların kullanıcılar arasında hızlıca paylaşılmasını gerektiren durumlarda oldukça kullanışlı.

Tüm müzik arşivinizi yanınızda taşıyın

Kişisel bilgisayarlar ve Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletler ile uyumlu olan USM-SA1 USB sürücü, aynı zamanda kolaylıkla takılıp çıkartılabilen bir harici içerik saklama deposu olarak da çalışabiliyor. Bu sayede kullanıcılar artık tüm müzik/video arşivlerini yanlarında taşıyıp bunları telefon ya da tabletlerinde dinleyebilecek/izleyebilecek ve bu sayede de telefon ve tabletlerinin kendi hafızalarını başka amaçlar için kullanabilecekler.

İster anahtarlığınızda ister cep telefonunuzda taşıyın

Dayanıklı metal bir gövde içinde bulunan ve hem anahtarlığa hem de cep telefonuna takmaya uygun bir kayış deliğine sahip olan USM-SA1'in paketinde USB sürücünün gövdesine monte edilebilen bir de koruyucu kapak bulunuyor. Bu ek aparat, mikro USB bağlantının zarar görmesini engellemenin yanında, bilgisayardan daha kolay çıkartılabilmesini sağlıyor.

Beyaz, siyah ve mor renk seçenekleri olan USM-SA1 USB sürücü 23 Aralık 2013'ten itibaren piyasaya sunuldu.

Okuyucu Yorumları