Sony'den parfüm şişesi gibi kamera!

İlk bakışta onu parfüm şişesi sanabilirsiniz ama o, aslında Sony'nin yeni oyuncağı!

Sony'nin "parfüm şişesi!"

Sony, modayı seven ve özel hayatını yansıtan selfie'leri sosyal medyada paylaşmadan duramayan bayanlara özel bir kamera üretti. Yeni tanıtılan kamera, bir parfüm şişesi görünümüne sahip. Parfümün kapağı, aslında 21-mm geniş açılı, 180 derece dönebilen bir kamera.

Cyber-shot DSC-KW11, 19.2 megapiksellik Exmor RS sensörüyle geliyor ve F2 maksimum diyafram aralığına sahip. Sensör, Sony'ye göre özellikle düşük ışıkta kendini gösteriyor. Kameranın gövdesinde 3.3 inç'lik bir OLED ekran bulunyor. Wi-Fi ve NFC bağlantılarına da sahip cihaz, fotoğraflarınızı sosyal ağlarda paylaşabiliyor ve diğer mobil cihazlarla eşleştirilebiliyor.

Sony, kameranın 20'li yaşlarının sonlarını yaşayan, modayı ve selfi çekmeyi seven bayanlara yönelik olduğunu söylüyor. Kameranın ten rengini ayarlayıp geliştirmeye izin veren, Beauty Effect adında bir modu bulunuyor. Bunun yanında göz genişletme, yüz inceleştirme gibi işlevler sayesinde kullanıcı, fotoğraflardaki yüzünü istediği gibi düzenleyebiliyor.

Cyber-shot DSC-KW11, beyaz, pembe ve mor renk seçenekleriyle Asya-Pasifik bölgesinde, Ekim'de satışa sunulacak. Kameranın fiyatıysa 811 dolar olacak. Sony, satış performansına göre parfüm kamerasını dünyanın diğer bölgelerinde de satışa sunabileceğini söylüyor.

Okuyucu Yorumları