Sony Walkman ile yüzerken bile müzik keyfi

Su geçirmeyen kablosuz Sony Walkman ile yüzerken bile müziğinizin keyfini çıkarabilirsiniz!

Walkman ile suda müzik!

Sporu yaşam biçimi haline getiren müzikseverler, bu yaz, su altında bile müzikten mahrum kalmayacak. Sony, fitness meraklıları için spor salonunda, yürüyüş parkurunda, koşu bandında, hatta havuz içinde bile rahatlıkla kullanılmak üzere kompakt ve su geçirmez Sony Walkman Giyilebilir MP3 Çalar NWZ-W273S'i tasarladı.

Terlemekten korkmayın!

Su geçirmeyen tasarımı ile sadece suya değil yoğun antrenmanlar sırasında çıkan tere de dayanması, Sony Walkman Giyilebilir MP3 Çalar NWZ-W273S'i, sağlığına özen gösterenlerden performans sporu yapanlara kadar herkes için iyi hale getiriyor.

Her türlü zorlu koşulda müzik keyfi

Sony Walkman Giyilebilir MP3 Çalar NWZ-W273S, kristal gibi net tiz sesleri ve derin basları, yüksek bir ses performansı ile sunuyor. Sony'nin tüm üst düzey kulaklıklarında bulunan güçlü sese ek olarak, destekleyici şekilde oturması için yeni bir gerilim bandı da bulunduran oynatıcı ile birlikte küçük, orta ve büyük kulaklıklar da veriliyor. Bu sayede Sony Walkman Giyilebilir MP3 Çalar NWZ-W273S, koşu, bisiklet sürme veya yüzme sırasında güvenlik ve uzun süreli kullanım konforu sağlıyor.

Yaklaşık 1.000 şarkı için 4 GB dahili bellek

Sony Walkman Giyilebilir MP3 Çalar NWZ-W273S, hareket halindeyken şarkıları oynatmak, dondurmak veya değiştirmek ve kolaylıkla sesi ayarlamak üzere sezgisel kontrollere sahip olacak şekilde tasarlandı. Yaklaşık 1.000 şarkı depolama kapasitesine sahip 4 GB dahili belleği ile kullanıcılar kolaylıkla DRM-siz müzik dosyaları ve şarkı listelerini sürükleyip bırakarak Mac veya PC için iTunes, Windows® Media Player veya Windows Explorer üzerinden çalabiliyor.

Üç dakikada hızlı şarj imkânı

Sony Walkman Giyilebilir MP3 Çalar NWZ-W273S tam şarjlıyken sekiz saate kadar şarkı çalabiliyor. Aynı zamanda kullanımı kolay bir hızlı şarj fonksiyonu da sunuyor. Piliniz tamamen bitmiş olsa bile sadece üç dakika boyunca şarj edilmesi halinde, cihaz 60 dakikaya kadar müzik çalabiliyor. Mavi, beyaz ve siyah renk seçenekleri bulunan Sony Walkman Giyilebilir MP3 Çalar NWZ-W273S'in 179 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları