Sony Xperia S'e Android 4.1.2 müjdesi!

Sony'nin bu üst seviye cebi, bir süredir beklediği Android 4.1.2 güncellemesine nihayet kavuştu!

Xperia'ya müjde var!

Sony'nin bir süredir Android 4.1.2 güncellemesini bekleyen cebi Xperia S için iyi haber geldi. Sony'nin Fransa'daki Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre cebin bazı yapıları, güncellemeyi almaya başladılar.

Xperia S'e gelen bu güncelleme, cihaza yeni Walkman özellikleri, Album ve Movies uygulamalarına yenilikler, kilit ekranına yeni işlevler, yeniden boyutlandırılabilen widget'lar, mobil veri kullanımını daha iyi izleyebilme, daha temiz "Son uygulamalar" ekranı gibi yenilikler ekliyor.

Xperia S'i güncellemek için onu USB'den bilgisayarınıza bağlayıp PC'nizdeki Sony Companion yazılımını çalıştırarak güncellemeleri denetleyebilirsiniz. Güncellemeden önce tüm verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Telefonunuzu güncellemede izleyebileceğiniz ikinci yol ise onu Wi-Fi üzerinden yükseltmek. Bunun için Ayarlar > Telefon Hakkında > Yazılım Güncellemeleri > Güncellemeleri Kontrol Et yolunu izlemeniz yeterli.

Sony'nin bir önceki amiral gemisi olan 4.3 inç'lik Xperia S, alt tarafında bulunan saydam şerit ile öne çıkan bir tasarıma sahip. Gücünü 1.5GHz çift çekirdekli işlemciden alan cep, 1GB RAM ve 12MP'lik kamerayla geliyor.

Okuyucu Yorumları