Sony Xperia Z2 Ultra'dan bilgiler, sızıntılar

Sony'nin verdiği bu ipucu, Xperia Z2 Ultra'nın yakında gerçek olacağını müjdeliyor!

Xperia Z2 Ultra geliyor!

Yeni bilgiler, Sony'nin ekstra geniş telefonlardan vazgeçmediğini, Xperia Z2 Ultra'yı piyasaya sürmeye hazırlandığını söylüyor. Bilgilerin kaynağı Sony, ancak şimdilik herhangi bir çıkış tarihinden bahis yok.

Facebook ve Twitter'da Sony'nin paylaştığı "Bir sonraki büyük şeye hazırlanın" cümlesi, akla hemen Z2'nin büyütülmüş sürümünü getirdi. Bu büyütülmüş telefonun Sony Xperia Z2 Ultra olacağına neredeyse kesin gözle bakılıyor.

Web sitesi AndroidSaS'ın şirket içi "güvenilir" kaynaklarına göre Z2 Ultra, Snapdragon 801 (MSM8974AB) işlemci ve 3GB RAM ile gelecek. Depolama alanı 16GB olacak ve microSD'yle genişletilebilecek. Cihazın ekranı, 6.44 inç ile selefi kadar büyük olacak. Ekran çözünürlüğünün Full HD mi, yoksa daha mı yüksek olacağı ise bilinmiyor. Z2 Ultra'nın 3.400 mAh'den daha düşük kapasiteli bir pille gelmesi beklenmiyor. Sony, şu sıralar telefonlarını 20.7 megapiksellik, 4K video kaydı yapabilen kameralarla donatıyor. Bu yüzden Z2 Ultra da bu özelliklere sahip olabilir. Ön yüzde ise 2 megapiksellik bir kamera kullanılması muhtemel.

Sony Xperia Z2 Ultra'dan bilgiler, sızıntılar

Z2 Ultra'nın çok ince, su ve toz geçirmez bir telefon olmasını bekleyebiliriz. Cihazın piyasaya sürülmesi, AndroidSaS'a göre yaz aylarında gerçekleşecek.

Okuyucu Yorumları