Sony Xperia Z3 ve Z3 Compact, yine sızdı!

Heyecan verici özelliklere sahip Xperia Z3 Compact ve yeni amiral gemisi Z3'ten yeni sızıntılar var!

Xperia Z3 ve fazlası!

Sony Xperia Z3 olduğu iddia edilen bir telefon, ABD'deki FCC'nin onayından geçti. Sözkonusu model numarasında sahip telefon, Rusça bir web sitesinde de, üstelik Xperia Z3 Compact ile birlikte ortaya çıktı.

Rusça web sitesi mobiltelefon.ru'nun ortaya çıkardığı listede Sony D6633 ve D6603 modelleri anılıyor. Bu iki modelin Xperia Z3'ün farklı sürümleri olduğu düşünülüyor. Bunun yanında bir de Z3 Compact olduğuna inanılan, D5803 model numaralı bir telefon ve D2403 model numaralı, su geçirmez Sony Xperia M2 olduğu ileri sürülen bir telefon var. Ancak rapor, bu telefonların var olduğunu doğrulamanın dışında yeni bir bilgi vermiyor.

Baidu'da ortaya çıkan karelerde ise daha önce Xperia Z3 Compact'a ait olduğu düşünülen karelerdekine benzer bir telefon görünüyor. Ancak cihaz, bu kez sadece "Z3" olarak etiketlenmiş. Görüntüler, daha önceki Xperia Z3 sızıntılarındakine benzemediği için, "Compact" ekinin unutulmuş olduğunu varsayabiliriz. Tabi, fotoğraflardaki telefonun bir prototip olma ihtimali de var.

Sony Xperia Z3 ve Z3 Compact, yine sızdı!

Son dedikodulara göre Xperia Z3 Compact, 4.6 inç Full HD ekran, Snapdragon 801 işlemci, 3GB RAM, 20.7MP kamera gibi özelliklerle oldukça heyecan verici, özellikleriyle diğer "mini"leri rahatça geçen bir telefon olacak. Xperia Z3'teki geliştirmeler ise dedikodulara göre Z2'nin üzerine sadece küçük yükseltmeler getirecek.

Okuyucu Yorumları