Sony, Xperia Z4'ü inceltiyor, microSD'yi...

Samsung'dan sonra Sony de, yeni amirali Xperia Z4'te bu önemli özelliği kaldırmış olabilir!

Xperia Z4'ten yeni sızıntı!

Mobil Dünya Kongresi'ni geride bıraktığımıza göre artık İspanya'da gösterilmeyen cihazlara odaklanabiliriz. MWC'de yeni amiral gemisini göstermeyen firmalardan biri olan Sony'nin Xperia Z4'te microSD slotunu ortadan kaldırıp, telefonu daha da ince bir hale getireceği iddia ediliyor.

Yeni iddiaların kaynağı PhoneArena ve sitenin sızdırdığı görüntüler, Xperia Z4'ün Z3'e göre 1mm inceleceğini söylüyor. Fotoğraflarda microSD slotuna rastlanmaması, ek depolama seçeneğinin kaldırılmış olabileceğinin işareti. Bu durumda cihazla gelen depolama alanıyla yetinmeniz, dolayısıyla muhtemelen geniş bir modeli tercih etmeniz gerekecek. Hatırlanacağı gibi Samsung da, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinde bellek kartı seçeneğine yer vermemişti.

microUSB portunun kapağının kaldırılmış olması, su geçirmezlik özelliğinin de gittiğini gösteriyor olabilir. Ancak Sony'nin geçmişte bu özelliği vurguladığını düşünürsek, su geçirmezliğin kaldırılmış olma ihtimali yüksek değil.

Sony, Xperia Z4'ü inceltiyor, microSD'yi...

Geçtiğimiz günlerde kamerasına OIS işlevinin ekleneceğini duyduğumuz Xperia Z4'ün yaz aylarında ortaya çıkması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları