Sony, Xperia Z5'i şimdiden gösteriyor!

Sony, bir hafta sonra tanıtacağı yeni amiral gemisini Twitter hesabında bulanık da olsa gösterdi!

Sony, Xperia Z5'i gösterdi!

Bir sonraki amiral gemisi hakkında uzun süredir sessizliğini koruyan Sony, Xperia Z5'i resmi olarak tanıtmaya başladı. Firma, İngiltere Twitter hesabından gönderdiği tweet'inde bulanık görünen bir akıllı telefon gösterdi.

Paylaşılan fotoğrafta bir telefon, Berlin'in ünlü simgesi Brandenburg Gate'i çekerken görünüyor. Fotoğrafa bakarak cihaz hakkında çok şey söylemek zor. Ancak telefonun Xperia Z3 ve Xperia Z4'ün tasarımına benzer bir çizgide olduğu fark ediliyor. Japon firmaya göre gizemli telefon hakkındaki her şey, Berlin'deki IFA'da, 2 Eylül'de ortaya çıkacak. Tweet'te telefonun daha iyi odaklanacağından bahsedilmesi, yeni tanıtlan Xperia M5'teki "phase detection autofocus" işlevinin Z5'e geleceğinin ipucunu veriyor olabilir.

Yeni Xperia'nın özelliklerini net biçimde bilmesek de, geçtiğimiz haftalarda ABD için tanıtılan Xperia Z4v'ye benzer özellikler bekleyebiliriz. Xperia Z4 ve Z3+'ın yalnızca birkaç aylık olduğunu düşünürsek, akıllı telefon piyasasında zorlanan Sony'nin Z5'i çekici kılacak ne gibi yenilikler yaptığını biz de merak ediyoruz.

Okuyucu Yorumları