Sony'den Super Smash Bros filmi mi geliyor?!

Sony, kimsenin beklemediğini yapıp kimsenin beklemediği bir oyuna, sürpriz bir film yapabilir!

Sony, şimdi de onun peşinde!

Sony'nin geçtiğimiz yıl yaşadığı hack şokunun etkileri halen devam ediyor. Şimdi de şirketin, Super Smash Bros. oyun serisinin film haklarını almaya çalıştığı ortaya çıktı.

Perşembe günü WikiLeaks tarafından yayınlanan 2014 Sony hack olayının arşivlendiği yeni bir portal içerisinde, WikiLeaks editörü Julian Assange'nin iddialarına göre "haber değerinde ve jeopolitik bir karmaşanın merkezinde bulunan" pek çok malzeme vardı. Her ne kadar Super Smash Bros. filminin jeopolitik önem sıralamasında yüksek ihtimal ile büyük bir yeri olmadığı söylenebilecek olsa da, serinin pek çok seveni için bu söylentinin oldukça önemli bir yeri bulunmakta.

Ars Technica'nın söylediğine göre, Sony Pictures'dan Amy Pascal ve film üreticisi Avi Arad arasında gönderilmiş olan e-postaların bir kısmı, Nintendo'nun "hayran hizmeti" dövüş oyunu serisine referanslarda bulunuyor ve bu referanslardan bazılarında, Mario, Zelda ve Donkey Kong serilerinin karakterleri için film haklarını kovalamaktan bahsediliyor.

Sony'nin film haklarını alma konusunda herhangi bir ilerleme kaydedip kaydetmediği ise şu anda belli değil. Ancak bu devasa "sızıntıdan" her gün ortaya çıkartılan yeni ve ilginç pek çok şeyin arasında, Sony'nin Nintendo'nun aklını çelmek için gösterdiği çabalar hakkında daha fazla bilgi bulunursa şaşırmamak geliyor...

Okuyucu Yorumları