Sony'den yeni su geçirmez Walkman

Sony su geçirmez ve toza dayanıklı yeni Walkman'ini satışa sunacak.

Sony'den yeni Walkman

Yeni giyilebilir WS413 Walkman ile müziğinizi yanınızda götürün. Deniz suyu ve toza dayanıklı yeni tasarım, çok çeşitli koşullarda daha fazla aktivitenin keyfine varmanıza imkan veriyor; sabah havuzda yüzerken, akşam sahilde koşarken veya karlı bir dağda yürüyüş yaparken size eşlik ediyor. Egzersiz yaparken müzik dinlemek gerçek bir motivasyon sağlıyorsa, neden daha kolay hale getirilmesin? Kablosuz ve ergonomik tasarımı sayesinde kulak üzerine rahatlıkla ve mükemmel şekilde yerleştirildiğinden, Walkman®'in en önemli anlarda kulağınızdan kayacağından endişelenmenize gerek kalmıyor.

Sony WS413 giyilebilir Walkman artık deniz suyu ve toza dayanıklı olduğundan, kano kullanmak veya yüzmek gibi sevdiğiniz su sporlarının tadını çıkartırken sevdiğiniz şarkıları da dinleyebilirsiniz. Yeni tasarım, herhangi bir şekilde kısıtlanmanızı önlemek amacıyla hava direncini engelliyor. Bu özellik, yabancı maddelerin birikmesine direnen, korozyona karşı son derece dayanıklı bir dahili terminalin eklenmesi ile mümkün hale geldi. Ön kasanın yüzeyindeki paslanmaz kaplama Walkman'inizin hem içeriden hem de dışarıdan korunmasını güvence altına alıyor. WS413 konfordan taviz vermeksizin suyun sızmasına karşı bir engel oluşturmak üzere ince bir filmle kaplı özel tasarımlı kulak içi kulaklıklar ile birlikte sunuluyor.

Ancak, WS413 Walkman'in keyfine varmak için sporla ilgilenmeniz gerekmiyor. Kum toleransı, plajda geçireceğiniz günler ve egzotik tatiller için de harika olması anlamına geliyor. Eşsiz sızdırmaz yapısı sıkıştırma oranlarını eşitleyerek Walkman'inizin çeşitli ortamlarda toz geçirmez özelliğini korumasını sağlıyor. Daha da geliştirilmiş olan desteklenen sıcaklık özelliği, Walkman®'inizi -5°C ila 45°C arasındaki sıcaklıklarda tam potansiyeli ile kullanabileceğiniz anlamına geliyor.

Aynı zamanda, yeni "Ortam Sesleri" modu sayesinde, etrafınızdaki insan sesleri ve gürültülerden haberdar olmayı da seçebilirsiniz. Dahili mikrofonlar, etrafınızdaki ortam seslerini alarak cihazı kulağınızdan çıkartmak veya sesi kısmak zorunda kalmaksızın etrafınızdaki ortam ile temasınızı korumanıza imkân veriyor. Böylece motivasyonel müziğinizi durdurmak zorunda kalmaksızın, birlikte koştuğunuz kişi veya yoga eğitmeniniz ile iletişim kurabiliyorsunuz. WS413 Walkman® Türkiye'de Mart 2016'dan itibaren temin edilebilecek.

Teknik Özellikler

Model Adı NW-WS413 Walkman®
Dahili Bellek 4GB
Mevcut Renkler Siyah / Mavi / Yeşil
Uyumlu Formatlar MP3 / WMA / Lineer PCM / AAC
Su Direnci IP65/IP68 (IEC 60529) veya muadili
Toz Geçirmezlik
Ses Efektleri Dinamik Normalleştirici
Müzik Çalma Süresi Yaklaşık 12 saat
Şarj Süresi Yaklaşık 1.5 saat
Hızlı Şarj Yaklaşık 3 dakikalık şarj ile yaklaşık 60 dakikalık oynatma süresi mümkündür
Çalışma Sıcaklığı -5°C ila 45°C
Ağırlık Yaklaşık 32gr
Aksesuarlar Kulaklık başlıkları (4 set: S/M/L/LL)Su geçirmez kulaklık başlıkları (4 set: S/M/L/LL)USB Yuvası (1), USB Kablo (1)Ayarlama bandı (1)

Okuyucu Yorumları