Sosyal Medya Uzmanlık Eğitimi başlıyor!

Sosyal medya uzmanı olma fırsatı, bu eğitim programı sayesinde ayağınıza geldi!

Dev eğitim başlıyor!

Merakla beklenen "Sosyal Medya Uzmanlık Eğitimi" 28 Nisan'da başlıyor. Artık herkesin bir medyaya, bir bilgi ve haber kaynağına dönüştüğü günümüzde, 'Sosyal Medya Yönetimi' konusu sadece bireyler için değil kurumlar için de giderek önem kazanmaya başladı.

Bu nedenle, uzaktan öğretim modeli ile interaktif ve online eğitim programları düzenleyen ülkemizdeki öncü kurumlardan biri olan Bilişim Akademisi bu alandaki ihtiyaçları karşılamak amacıyla bilişim alanındaki dünya çapındaki profesyonelleri çatısı altında buluşturan Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Bu noktada ilki başarıyla ve memnuniyetle sonuçlanan Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitimi, şimdi de ikinci kez düzenlenmektedir. Eğitimde; yeni medya, sosyal medya, sosyal ağ gibi kavramların nasıl ve neden ortaya çıktığı, Türkiye ve dünyada yaşanan değişimler ve gelecekte yaşanabileceklere ilişkin geniş bir yelpazede bilgiler sunulurken, gerçek marka ve gerçek müşteri deneyimleri, konusunda uzman profesyonellerin eşliğinde ve eğitmenliğinde paylaşılacak.

Uzman yetiştirilmesine katkıda bulunacak!

Uzman yetiştirilmesine katkıda bulunacak!

Söz konusu işbirliği çerçevesinde; Bilişim Akademisi ve USMED'in deneyimli ve uzman eğitmenlerinin görev aldığı, uzaktan öğretim modeliyle, eşzamanlı ve etkileşimli eğitim metodolojisiyle düzenlenecek "Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitimi Programı" ülkemizde sosyal medya alanında ihtiyaç duyulan uzmanların da yetiştirilmesine katkı sağlanacak.

Bilişim Akademisi ve USMED'in birlikte düzenleyeceği interaktif ve online eğitim programı, sadece teorik eğitim ile pratik eğitimleri bir arada sunmayacak, ülkemizde sosyal medyaya bakışı geliştirirken, hemen tüm sektörlerde önemi giderek artan "digital pazarlama" alanında da geniş bilgiler bu programda yer alacak.

Yaşadığı şehirlerde sosyal medya eğitimi alma imkânı bulamayan bireyler de düzenlenecek eğitim programına katılarak, büyükşehirlerde yaşayanlarla rekabet edebilir hale gelecek ve belki de hayallerindeki işe girme, ticari girişimlerinde yeni bir bakış açıları kazanarak başarıyı yakalama fırsatını yakalayacaklar.

Eğitimlerde, temel bilgilerin yanı sıra, dijital strateji ve taktikler, web sitesi geliştirme anatomisi, marka yönetimi ve sosyal medya entegrasyonu, sosyal medyada kriz yönetimi, Google, AdWords, Facebook, Twitter hesaplarının uygulama ve yönetimleri, SEO, mobil pazarlama ve reklam yönetimi gibi konu içerikler katılımcılara sunulacak.

Okuyucu Yorumları