Sosyal medyada yıldız olun!

Önde gelen sosyal ağlarda nasıl ilerleyebileceğinizi canlı yayında konuştuk! Tekrar izleyin...

Sosyal medyada yıldız olun!

CHIP Online ve Bilge Adam Akademi işbirliği ile hazırlanan çok özel webinarlar serimiz başladı. Sosyal medyanın gözde mecralarında ustalıkla ilerlemenin püf noktalarını bugünkü webinarda konuştuk, konunun detaylarını öğrenmek isteyenler için çok değerli bilgiler verdik.

Hepimizin şu veya bu şekilde kullanmakta olduğu sosyal medya, hem bireyler hem de kurumlar için vazgeçilmez bir iletişim kanalı haline geldi. Artık sesinizi duyurmak için sosyal medya mecralarını kullanmanız şart. Çünkü iş dünyasındaki rakiplerinizin bu alana özel zaman, para ve insan kaynağı yatırımı yaptığı bir ortamda kendinizin veya kurumunuzun bilinirlik, imaj, müşteri memnuniyeti, anlık iletişim gibi gereksinimlerini sosyal medyasız karşılamanızın yolu yok.

Peki, Facebook'tan Twitter'a, Instagram'dan LinkedIn'e, YouTube'dan Tumblr'a kadar farklı platformlarda nasıl başarıyla ayakta kalacaksınız? Bilge Adam Dijital Medya Eğitmeni Burhanettin Mirzooğlu, sosyal medyada yıldızınızı parlatmanın sırlarını kendine has üslubuyla canlı yayında sizlerle paylaştı. Mirzooğlu, yayınımız sırasında tüm sorularınızı cevaplamaya da özen gösterdi.

Canlı yayınımızı kaçırdıysanız, tekrarını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları