Spotify'dan Akıllı TV ve Multi Room atağı

Spotify Connect'e birinci yılında yeni iş ortakları, yeni cihaz ve akıllı TV entegrasyonu geliyor...

Spotify büyüyor

Spotify, geçtiğimiz yıl yeni ev ses deneyimi Connect'in lansmanını gerçekleştirmiş ve Spotify uygulamasının mobil cihazlar ve tabletlerde kullanılarak milyonlarca müzik parçasının hoparlör ve akıllı televizyonlarda dinlenmesi imkanını sunmuştu.

Basit ve sorunsuz kullanımı ile öne çıkan Spotify Connect kullanıma sunulduğundan bu yana, dünyanın önde gelen 80'den fazla üreticisinin hoparlör ve ev ses sistemleri ile birlikte kullanılmaya başlandı. Yıl sonuna doğru üretici sayısının 100'e çıkması beklenirken, Spotify Connect 50€ - 2000€ fiyat aralığındaki ürünler ile her kullanıcı için farklı seçenekler sunmaya devam ediyor.

Spotify Connect geniş ve kaliteli ürün yelpazesi sunan, aralarında Bose, Panasonic ve Gramofon'un da bulunduğu yeni iş ortaklıkları sayesinde uygulamanın kullanım alanını genişleterek, daha fazla kullanıcıya evinden milyonlarca şarkıya ulaşabilme imkanı sunuyor. Heyecan verici yeni ürünler geliştiren Gramofon, Wifi networkü FON'u yöneterek kullanıcıların mevcut müzik parçalarını Spotify Connect'e yüklemelerine de olanak sağlıyor.

Şimdi akıllı TV ve Multi Room'larda

Şimdi akıllı TV ve Multi Room'larda

Spotify Connect şimdi ilk kez akıllı TV platformlarında ve Multi Room sistemleriyle birlikte kullanılabiliyor:

Akıllı TV'ler. Spotify Connect ile müzikler Android™ işletim sistemli Philips televizyonlarda dinlenebiliyor. Akıllı telefon, tablet veya Philips TV üzerinden parçaları dinlemek mümkün hale gelirken Android™ işletim sistemli Philips televizyonlar Spotify Connect uygulamasını ilk kullanan televizyon modelleri arasında yer alıyor.

Multi Room. Spotify Connect bir kaç hoparlörü aynı müzik parçasını çalmak için birlikte kullanabileceğiniz Multi Room sistemleri ile de uyum sağlıyor. Birden fazla Spotify kullanıcısı olduğu durumlarda her bir hesaptan farklı odalara özel müzik yayınlanabilirken, dinleyiciler tercih ettikleri müziği dinleyebiliyor.

Okuyucu Yorumları