Spotify, Windows Phone'a veda (mı) ediyor?

Bir popüler uygulama daha, Windows Phone'u terk ettiğini müşterisine "doğruladı." Ama...

Windows Phone'a veda (mı?)

GÜNCELLEME:
Spotify, yaptığı açıklama ile bu iddianın gerçeği yansıtmadığını, Windows Phone 8.1 için destek vermeye devam edeceklerini resmi olarak duyurdu. Açıklamada ayrıca, asıl amaçlarının Windows 10 Mobile platformu için hazır olmak olduğunun da altı çizildi.

Popüler bir uygulama daha Windows Phone'u terk ettiğini doğruladı. Son zamanların sevilen müzik akış hizmeti Spotify, Windows Phone'a artık destek vermeyecek. Ancak bir umut ışığı var.

Haberin kaynağı, Windows Phone kullanıcılarını bir araya getiren WishAppList. Siteye göre Spotify müşteri destek biriminden gelen bir eposta, şöyleydi:

"Merhaba,

Bize mesaj gönderdiğiniz için teşekkürler. Spotify Topluluğu'nu faydalı bulduğunuzu duyduk. Gelecekteki güncellemelere biraz ışık tutmak istiyoruz.

Windows Phone 8.x'in artık desteklenmediğini doğrulayabiliriz. Bu işletim sistemini kullanan cihazlarda Spotify uygulamasını kullanmaya devam edebilirsiniz, ancak bundan sonra güncelleme almayacak ve indirilmeyecek. Bu durumdan dolayı üzgünüz.

Windows 10 konusuna geldiğimizde, (bu platforma özel) bir sürümün ne zaman yayınlanacağı veya yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında şimdilik bir şey söyleyemiyoruz. Ancak yeni bir şey olduğunda cihazınızda güncelleme uyarısı alacaksınız.

Umarız bu bilgi faydalı olmuştur. Aklınızda başka bir şey varsa bize yazın.

İyi günler,

Tsvetan

Spotify Müşteri Desteği"

Spotify'ın Windows Phone uygulamasının artık desteklenmediği açık olsa da firma, Windows 10 Mobile için kapıları kapamadığının işaretini veriyor. Uygulamayı kullananların onu kullanmaya devam edebilecek olması da bir başka olumlu haber.

Okuyucu Yorumları