Steve Jobs filminin tarihi belli oldu!

Çekimlerine başlanan yeni Steve Jobs filmi hakkındaki bir soru daha cevabını buldu...

"Steve Jobs" geliyor!

Şu anda çekilmekte olan Steve Jobs filmi ile ilgili yeni haberler ortaya çıkmaya devam ediliyor. Filmin en merak edilen yanı ise ortaya nasıl bir sonuç çıkacağı. Filmin kadrosunda yer alan yetenekli isimlerin yanı sıra, senaryonun Aaron Sorkin tarafından yazılması ve filmin yönetmenliğinin Danny Boyle tarafından yapılması, iyi bir filmin geliyor olma ihtimalini güçlendirmekte.

Uzun bir süredir de filmin bu yıl yayına gireceği konusunda pek çok söylenti internette dolaşmaktaydı. Universal'ın açıklaması ile beraber ise, bu söylenti artık resmileşmiş oldu. Film Ekim ayında, tam tarih vermek gerekirse 9 Ekim tarihinde yayına girecek.

Variety'nin haberine göre bu tarih sayesinde film, ödül sezonuna ancak yetişebilmekte ve bir tiyatro oyunu gibi üç uzun sahneye bölünmüş olarak yayınlanacak. Halen adı belirlenmemiş olan Steve Jobs filminin yayınlanacağı tarihe bakıldığında ise, filmin çok büyük bir rekabet ile karşılaşmayacağı gözüküyor. Bu tarihte yayında olacak olan filmlerin ikisi gerilim filmi (Kidnap ve the Finest Hours) ve üçüncü bir film, Vacation'ın tekrar çekimi olacak...

Okuyucu Yorumları