Steve Wozniak, balmumu heykel oluyor!

Apple efsanesi, teknolojinin birçok önemli isminin ve Jobs'un yanında yerini alıyor! Nasıl mı?

Balmumu Wozniak!

Madame Tussauds müzesi, aralarında Steve Jobs ve Mark Zuckerberg'in de bulunduğu pek çok ünlü teknoloji isminin balmumu heykellerine ev sahipliği yapıyor. Yapılan oylamalarla seçilen bir sonraki isim ise Steve Wozniak oldu. Wozniak'ın balmumu heykeli bittiği zaman, San Francisco'da Jobs'un yanında yerini alacak.

Wozniak'ın kazandığı oylamalarda yer alan diğer 10 ismin arasında ise Google ortak kurucusu Larry Page, Tesla'dan Elon Musk, Salesforce'dan Marc Benioff, Facebook'dan Sheryl Sandberg ve Yahoo'dan Marissa Mayer bulunmaktaydı.

Wozniak, bu durumdan oldukça mutlu ve heyecanlı gözüküyor. Bir çocukken Londra Müzesi'ne yaptığı geziyi ve balmumu heykelleri hâlâ hatırladığını söyleyen Wozniak, Jobs'un yanında yerini almak için sabırsızlandığını belirtiyor.

Bir elektronik dâhisi ve Apple'ın ortak kurucusu olan Wozniak, Apple üzerindeki aktif etkisini 1987 yılında bırakmıştı ancak hisse ortağı olmaya devam etmişti. Son yıllarda ise zamanının büyük bir kısmını konuşmalara ve yardım etkinliklerine ayırmakta.

Okuyucu Yorumları