Süper hızlı web tarayıcısı Nitro'yu deneyin!

Hızlı, hafif ve sorunsuz bir web tarayıcısı ile tanışın: Nitro'yu deneme zamanı geldi!

Süper hızlı bir tarayıcı!

Chrome, Internet Explorer, Firefox ve Opera gibi web tarayıcıları varken hızlı, başka bir web tarayıcısından bahsetmemiz size anlamsız gelebilir. Ancak aslında hepsinden daha hızlı bir web tarayıcısı var: Maxthon Nitro'yla tanışmaya hazır mısınız?

Nitro adıyla da tanınan yeni web tarayıcısı, aslında bir Çinli firma tarafından geliştirilen Maxthon'un bir dalı. Maxthon ise ilk olarak 2005'te MyIE2 adıyla, Internet Explorer'a iyi bir rakip olarak ortaya çıkmıştı. Ancak tarayıcı, Firefox, Chrome gibi tarayıcıların yaygınlaşmasıyla geride kaldı.

Nitro, avantajları kadar bazı dezavantajlara sahip bir web tarayıcısı. Ancak önce tarayıcının iyi yönlerinden bahsetmek istiyoruz. Hızlı açılışta iddialı bir tarayıcı olan Nitro, "soğuk" açılışta Chrome 37'den üç kat daha hızlı. Sayfa yüklemede de hızlı olan web tarayıcısı, bunu hemen size hissettirecek. İstatistiklere göre Nitro, sayfaları Chrome 37'ye göre yüzde 30 daha hızlı açıyor.

İşlemci ve RAM kullanımında da Firefox ve Chrome'dan daha tasarruflu olan Nitro, taşınabilir yapıda olduğu için kuruluma ihtiyaç duymadan çalışabiliyor. Son olarak Nitro'nun minimal arayüzü, web'de dolaşırken dikkatinizi dağıtmıyor.

Süper hızlı web tarayıcısı Nitro'yu deneyin!
Açılış hızları

Ancak Nitro'nun birkaç önemli eksiği de var. Bugün modern tarayıcılar, sekmelerinizi saklayabiliyor ancak Nitro'da böyle bir işlev, şu an için yok. Nitro'nun ilginç bir yanı, onu kişiselleştirmenin veya ayarlarını değiştirmenin herhangi bir yolunun olmaması. Yazı tiplerini, indirme klasörünü değiştirmeniz veya gezinti verilerini çıkışta otomatik temizlemeniz mümkün değil.

Hızlı bir web tarayıcısı olmayı amaçlıyor ve bunu başarıyor. Daha fazlası için web tarayıcısının önümüzdeki aylardaki gelişimini merakla izliyor olacağız. Nitro, belki birincil web tarayıcınız olmayacak, ancak sisteminizde yüklü kalmayı hak edebilir.

İndirin: Maxthon Nitro

Okuyucu Yorumları