Surface Pro 3'teki önemli sorun çözüldü!

Microsoft, Surface Pro 3 kullanıcılarının başına dert olan önemli sorunu, nihayet çözdü!

Microsoft, nihayet sorunu çözdü!

Microsoft, bir süredir kullanıcılarının başına dert olan Surface Pro 3'ün batarya sorununu nihayet çözdü. Firma söz konusu tablet için bir ay kadar önce bir güncelleme yayınlamış fakat bugüne kadar bu batarya sorunu için herhangi bir çözüm sunulmamıştı. Bu da Surface Pro 3'ün batarya sorununun bir süre devam etmesine neden oldu.

Kullanıcılar Surface Pro 3'ün beklenilenden daha az bir batarya ömrü sunmasına dair birçok şikayet bildirdiler. Bazı kullanıcıların raporuna göre cihaz tam bir şarjdan sonra bir saatten daha fazla dayanamıyordu. Microsoft ise kullanıcılara dokuz saatlik bir dayanma süresi vadediyordu.

geçtiğimiz gün yayınlanan güncelleme söz konusu batarya kapasitesine dair sorunları düzeltiyor. Diğer yandan düzeltme süreci ise tam bir sonuca ulaşmak için çok sayıda şarj ve deşarj döngüleri gerektiriyor.

Güncellemeyi almak için yapmanız gerekenler şöyle: Başlat menüsünden Ayarlar uygulamasını bulun. "Güncelle & güvenlik"e ve ardından "Windows Güncelleme"ye tıklayın. "Güncellemeleri kontrol et"e tıklayın, böylece "System Firmware Update – 8/29/2016" şeklinde bir güncelleme göreceksiniz.

Okuyucu Yorumları