TASKalfa 5551ci'ye BLI ödülü!

Kyocera'nın yazıcısı, performansı ve güvenilirliğiyle bu önemli ödülü kazanmayı başardı!

Dakikada 50 sayfa!

KYOCERA Document Solutions'un A3 renkli çok fonksiyonlu fotokopisi TASKalfa 5551ci, BLI tarafından "Çok Tavsiye Edilir" ve 51 - 60 sayfa/dakika segmentinde "2014 Kış Seçimi" ödülüne layık görüldü. BLI, ürünü şiddetle tavsiye etmelerinin 2 sebebini güvenilirlik ve performans olarak belirtti.

BLI, TASKalfa 5551ci için test sonuçlarını ortaya çıkarırken ürünün 50 sayfa/dakika renkli ve 55 sayfa/dakika siyah hızının yanı sıra standartların üstünde tarama hızı, sıkıştırılmış renkli tarama dosya boyutları, yüksek hızlı çift yüzlü tarama hızı gibi faktörlere değindi. MFP'nin birden çok görevi aynı anda yerinde getirmesi önemli bir kriter idi ve BLI, TASKalfa 5551ci'nin görevler arasında neredeyse hiç gecikme yaşatmadığını ve cihaza gönderilen baskı işlerinin sadece bellek kapasitesi ile sınırlı olduğunu fark etti.

BLI aynı zamanda ürünün fiyatının üzerinde durdu. BLI'ın tarafsız fiyat analizi TASKalfa 5551ci'nin benzer donanıma sahip ürünlere göre daha uygun fiyata ve rakiplerine göre en fazla bellek ve hard disk kapasitesine sahip olduğunu, aynı zamanda kendi segmentinde maksimum kağıt kapasitesinin en yüksek olduğu ürün olduğunu ortaya çıkardı.

Test aşamasında BLI, tüm kilit noktaları belirledi ve KYOCERA TASKalfa 5551ci dayanıklılık, çok işlevlilik, yönetimsel işlevsellik, kullanım basitliği, kolay network kurulumu, tarama özellikleri, sahip olduğu tüm özellikler ve fiyat açısından değerlendirildiğinde kendi sınıfındaki rakiplerine fark atarak yüksek puan aldı.

Okuyucu Yorumları