Tatilde 25 metre derinlikte fotoğraf keyfi!

Canon 25 metre derinliğe kadar su altında çekim yapabilen PowerShot D30 duyurdu.

PowerShot D30'la denizin keyfini çıkarın

Canon'un kompakt ve sağlam dijital fotoğraf makinesi PowerShot D30, 25 metre derinliğe kadar su altında çekim yapmayı sağlayan mükemmel bir su geçirmezlik performansı sunuyor. Zorlu koşullara uygun yapıdaki PowerShot D30 ayrıca, 2 metreye kadar yüksekten düşmelerde darbelere karşı dayanıklı. -10°C'ye kadar düşük sıcaklıklarda kullanılabilmesi için donmaya karşı dayanıklı olan D30, tamamen toz geçirmez.

Bu özellikleri ile snowboard'dan tüplü dalışa kadar en heyecanlı dış mekan aktiviteleri için ideal bir performans sunuyor. Ayrıca "çocuklara karşı dayanıklı" olup aile maceralarında çocukların özensiz kullanımından zarar görmüyor.

Su altında ışık harikası

Yüksek hassasiyetli 12,1 Megapiksel CMOS sensörü ile güçlü DIGIC 4 işlemcisinin özel bir kombinasyonu olan HS System ile her türlü ışıkta harika çekimler yapıyor. HS System, su altı ortamlarının tipik özelliği olan düşük ışıkta harikalar yaratırken Su Altı modu ve Özel Beyaz Dengesi, derinlerdeki doğal renklere göre hızlı bir şekilde ayarlama yapmanızı sağlıyor, böylece gerçek su altı atmosferini yakalamak çok daha kolay oluyor.

GPS özelliği, fotoğraf ve videoların konumunu etiketlerken kaydedici işlevi yolculuğun kaydını tutuyor.

Eldivenle bile kullanılıyor

Geniş 460.000 nokta LCD ekranı kullanırken ister parlak güneş ışığında, ister su altında olun mükemmel görünürlüğün keyfini çıkarmak mümkün. Çok parlak koşullarda gelişmiş netlik sağlayan Günışığı Modu, maksimum parlaklık için daha yüksek güce sahip LED arka ışığını etkinleştiriyor. Dokunma Kontrollü etkin ekran, eldiven taktığınızda bile resimlerin rahatça görüntülenebilmesini sağlıyor.

Film Özeti, her fotoğraf çekiminden önce 4 saniyeye kadar kayıt yapıyor ve günün filmlerini bonus HD filminde birleştiriyor. Süper Yavaş Çekim Film ise hızlı hareketi yavaşlatıyor.

Okuyucu Yorumları