Telefonunuz, NexDock ile laptop'a dönüşecek!

Telefon veya tabletlerini, NexDock sayesinde bir dizüstü bilgisayara dönüşüyor!

Cebiniz, laptopa'a dönüşüyor!

Bay Area, San Francisco merkezli start-up firması NexDock tarafından başlatılan yeni bir Indiegogo kampanyası, Windows 10'la çalışan Continuum özellikli cihazlar için bir dizüstü bilgisayar dock'u vadediyor. 119 dolara sunulacağı belirtilen dock, akıllı telefonlar, tabletler ve mini PC'leri bir dizüstü bilgisayara dönüştürebilme özelliği sağlayacak.

14 inç'lik 1.366 x 768 TN ekran, 10000 mAh lityum batarya ve bir Bluetooth klavyeyle gelen NexDock, 1.490 gram ağırlığında. Mini HDMI, 2 USB girişi, bir TF kart yuvası ve bir 3,5 mm kulaklık girişi bulunan dock'ta ayrıca bir entegre touchpad de mevcut.

NexDock, Continuum özellikli Windows 10 Mobile'ın yanında Windows 8 ya da 10'la çalışan ve harici bir ekranla uyumlu olan cihazlarda da kullanılabiliyor. Basit bir ekran ve klavye işlevi gören NexDock'un mini HDMI girişine ayrıca bir laptop da bağlanabiliyor ve böylece dizüstü bilgisayarlarının ekranlarını genişletme olanağı bulabiliyor. Aynı şekilde cihaza bir Raspberry Pi ya da mini PC stick de bağlanabiliyor.

Android cihazları ve iPhone'ları da desteklediği belirtilen NexDock'un daha sonraki versiyonlarında akıllı telefonlar ve Raspberry Pi için ayrıca bir USB type-C bağlantısı olacağı da söyleniyor.

Okuyucu Yorumları