Test Pilot ile Firefox işlevlerini deneyin!

Firefox'un henüz yayınlanmayan "müstakbel" yeniliklerini denemenin artık kolay bir yolu var!

Test Pilot geri döndü!

Mozilla, Firefox'un gelecekteki sürümlerini şimdiden denemek isteyenler için halihazırda birkaç yapı sunuyor. Şimdi ise geliştirici sürümlerini beta programına katılmadan, final sürümüyle yan yana denemeniz mümkün hale geliyor.

Geri dönüş yapan Test Pilot eklentisi, geliştirici takımının üzerinde çalıştığı üç işlevi denemenize izin veriyor. Bu işlevlerin ilki olan Activity Stream ile yeni sekmeleri sık ziyaret ettiğiniz sitelerdeki haberleri listeleyen bir giriş sayfasına dönüştürebiliyorsunuz. Sayfada yer imlerinize eklediğiniz bazı sayfalar da gösteriliyor.

İkinci işlev olan Tab Center, açık sekmelerinizin tarayıcınızın sol tarafında görünmesini sağlıyor. Son olarak Universal Search ile adres çubuğuna yazmaya başladığınızda öneri alabiliyorsunuz.

Mozilla'nın yeni Test Pilot'u yeni işlevler hakkında kullanıcılardan daha fazla veri ve geri bildirim toplamak için sunduğu söyleniyor. Firefox'un yeni işlevlerini denemek istiyorsanız, resmi Test Pilot sayfasını ziyaret edebilir ve "Get Started" düğmesine tıklayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları