The Witcher: Blood Origin dizisi geliyor! İşte konusu ve oyuncuları

The Witcher'ın izleyiciler tarafından sevilmesinin ardından dijital yayın devi Netflix şimdi de The Witcher: Blood Origin dizisi için çalışıyor. Netflix, dizide Éile karakterine hayat verecek kişinin Jodie Turner-Smith olduğunu duyurdu. Dizide Fjall karakterini ise Laurence O'Fuarain'in canlandıracak. İşte diziye dair tüm detaylar...

The Witcher: Blood Origin geliyor!

Online dizi ve film içerik platformu Netflix, içeriklerine yenisini eklemeye devam ediyor. Başrolde Henry Cavill'ın yer aldığı The Witcher dizisi izleyiciler tarafından oldukça fazla sevildi. Netflix bu memnuniyetin ardından şimdi de The Witcher: Blood Origin dizisine başlıyor.

The Witcher: Blood Origin canlı çekim tekniği kullanılarak 6 bölümlük bir mini dizi olarak karşımıza çıkacak. Dizi sorumlusu Declan de Barra, yürütücü yapımcı görevini Lauren Schmidt Hissrich ile paylaşıyor.

Andrzej Sapkowski, dizinin kreatif danışmanı olarak görev alıyor. Hivemind'ten Jason Brown ve Sean Daniel ile Platige Films'ten Tomek Baginski ve Jarek Sawko ise diğer yürütücü yapımcılar arasında.

THE WITCHER: BLOOD ORIGIN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

The Witcher dünyasından 1200 yıl önce bir elf dünyasında geçen Blood Origin, zamana yenik düşmüş bir hikayeyi anlatıyor. Dizi, ilk Witcher'ın kökenleriyle birlikte canavarları, insanları ve elfleri bir araya getiren kürelerin birleşimine ışık tutacak.

  • The Witcher dünyasından 1200 yıl önce bir elf dünyasında geçen Blood Origin, zamana yenik düşmüş bir hikayeyi anlatıyor. Dizi, ilk Witcher'ın kökenleriyle birlikte canavarları, insanları ve elfleri bir araya getiren kürelerin birleşimine ışık tutacak.
  • Canlı çekim tekniği kullanılarak 6 bölümlük bir mini dizi olarak karşımıza çıkacak olan Blood Origin, Netflix'in popüler dizisi The Witcher'in öncesini anlatacak.
  • Laurence O'Fuarain ile beraber dizinin başrolünde Jodie Turner-Smith yer alıyor. Turner-Smith, dizide tıpkı bir tanrıçanın sesine sahip seçkin bir savaşçı olan Éile karakterini canlandıracak. Klanını ve Kraliçe'nin koruyucusu olarak görevini terk eden Éile, kalbinin sesini dinleyip göçebe bir müzisyen olarak hayatta var olmaya çalışıyor. Kıta'daki büyük bir hesaplaşma, onu intikam ve kurtuluş arayışında bıçağın yoluna geri dönmeye itiyor.
  • Dizi sorumlusu Declan de Barra, yürütücü yapımcı görevini Lauren Schmidt Hissrich ile paylaşıyor.
  • Andrzej Sapkowski, dizinin kreatif danışmanı olarak görev alıyor. Hivemind'ten Jason Brown ve Sean Daniel ile Platige Films'ten Tomek Baginski ve Jarek Sawko ise diğer yürütücü yapımcılar arasında.

THE WITCHER: BLOOD ORIGIN DİZİSİ OYUNCULARI BELLİ Mİ?

Netflix, The Witcher'ın öncesini anlatacak The Witcher: Blood Origin'in kadrosuna katılan isimleri zaman zaman duyuruyor. Dizide Éile karakterine hayat verecek kişinin Jodie Turner-Smith olduğunu duyurmuştu.

Dizide Fjall karakterini ise Laurence O'Fuarain'in canlandıracak. Dizideki diğer oyuncular ve çıkış tarihi henüz belli olmadı.

The Witcher: Blood Origin Dizisinde Fjall Karakteri

witcher

Fjall, Kral'ı korumaya yemin etmiş bir savaşçı klanından geliyor. Çok sevdiği biri savaşırken kendini Fjall için feda ettiğinden beri içinde derin bir öfkeyle yaşamaya başlar. Öyle bir öfke ki onun hayatla barışmasına izin vermez. Kurtuluş arayışındaki Fjall, kargaşa içindeki Kıta'da bir intikam fitilini ateşlerken kendini en olası müttefiklerin yanında savaşırken bulacak.

Okuyucu Yorumları