TicToc, artık Türkiye'de!

Yeni ve akıllı mobil mesajlaşma uygulaması TicToc, artık Türkiye'de!

TicToc, artık Türkiye'de!

Son günlerde çok konuşulan mobil mesajlaşma servislerine yeni bir alternatif geliyor. Yeni ve akıllı mobil mesajlaşma uygulaması TicToc, artık Türkiye'de!

Mobil mesajlaşma uygulamalarına çok yeni ve iddialı bir alternatif geldi. TicToc, ücretsiz mobil mesajlaşma servisi ön çalışmalar sonucunda Türk tüketicisi tarafından çok beğenildi.Tictoc, hızla uygulama dükkanlarında üst sıralarda yer almaya ve sosyal medyada kendinden bahsettirmeye başladı.

Kore'nin önde gelen internet şirketlerinden SK Planet'in servislerinden biri olan TicToc, dünya çapında 15 milyon'un üzerinde kullanıcıya sahip. Mobil mesajlaşma uygulamalarına pek çok yeniliği de beraberinde getiren TicToc'un kullanıcı sayısı, Türkiye pazarına girmesiyle hızla artıyor. Uygulama Türkiye'de açıldığı günden bugüne kadar yaklaşık 1 milyon kullanıcıya ulaştı, günlük ortalama 30 bin kullanıcı TicToc'a katılıyor.

Mobilden bilgisayara kesintisiz geçiş

TicToc, ücretsiz mesajlaşma ve konuşma imkanı sağlamasının yanı sıra, dünyanın her yerindeki kişilerle sesli arama seçeneğini görüntü ve ses kalitesiyle daha keyifli hale getiriyor. Kullanıcılar isterlerse mesajlarda kullanılan resimleri, videoları ve diğer tüm dosyaları TicTocbox'a kaydederek bilgisayardan veya mobil cihazdan istedikleri dosyaya kolay ulaşım sağlıyor. Kullanıcının bilgisayarda başlattığı sohbete, istediği anda mobil cihazı üzerinden kaldığı yerden devam edebilmesi özelliğine sahip TicToc, bilgisayarda hiçbir sohbet geçmişi de tutmayarak kişisel veri gizliliğini üst düzeyde sağlıyor.

TicTocID özelliği ile telefon rehberinde bulunmayan kişiler ile de mesajlaşma imkanı sunan uygulama, sohbete başlamak için cep telefonu numarası verme zorunluluğunu da ortadan kaldırıyor.

En güvenli mobil mesajlaşma uygulamalarından biri olarak öne çıkan TicToc, izlediği gizlilik politikası gereği kullanıcıların arasında geçen mesajlaşmaları sunucularında saklamıyor. Bu nedenle kullanıcılar yeni bir cihaza kurulum yaptığında TicToc, "Sohbet geçmişiniz yeni cihazınıza transfer edilsin mi?" sorusunu sormuyor. Gönderilen mesaj alıcı uygulamaya iletildiği anda TicToc sunucularından siliniyor ve ulaşılamaz hale geliyor.

Ekran kamera moduna giriyor

Sohbet esnasında metin ve fotoğrafın ötesinde; ses kaydı, kontak bilgisi, lokasyon bilgisi, Facebook fotoğraf albümünden fotoğraf ve TicTocbox'a daha önce yüklenmiş olan dosyaları kolaylıkla paylaşabilen kullanıcılar, Walk&Talk özelliği ile de yürürken bile sohbet edilebiliyor. Bu özellik ile ekranın arkaplanına mobil cihazın kamerası o anki görüntüsünü alabiliyor.

TicToc kullanıcıları kendi stickerlarını yaratabiliyor, Youtube ve Alkışlarlayaşıyorum gibi mecralardaki içerikler ise kullanıcıları paylaşıma hazır şekilde bekliyor.

Okuyucu Yorumları