TicToc, müşteri memnuniyetini arttıracak!

TicToc, yeni teknolojisi 'Click to TicToc' ile markayla müşteriyi bir araya getiriyor!

TicToc memnuniyet odaklı!

TicToc'un yeni özelliği, 'Click to TicToc' ücretsiz olarak alınabilen URL sayesinde firmalarla müşterilerini buluşturuyor. TicToc'u olmayan kişilerin de URL sayesinde iletişime geçebileceği sistem bir tıkla canlı destek hizmeti veriyor.

Click to TicToc, başta online satış yapan firma yada kişiler olmak üzere pek çok alandaki firmaların, müşterilerinin soru ve görüşlerine hızlı yanıt vermesini sağlayarak, müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefliyor.

Click to TicToc linki oluşturan Tictoc kullanıcıları kendilerine gelen mesajları ister cep telefonundan isterse bilgisayarlarından cevaplayabiliyor. Click to TicToc ile mesaj gönderen kişinin geçen kişinin cep telefonu bilgisi de gösterilmiyor.

Kişiye veya şirkete özel oluşturulan 'Click to TicToc' URL'si, tüm web ve sosyal medya platformlarında rahatça paylaşabiliyor ve bu sayede tüm kanallardaki takipçilerle, müşterilerle veya arkadaşlarla kolayca sohbete başlanabiliyor.

Meşgul olunduğu zaman belirli saat aralıklarında kullanıcılarınıza "İletişime geçmek istediğiniz kişi şuan online değil lütfen daha sonra iletişime geçiniz" mesajı verilebiliyor. Click to TicToc linkinin kötü amaçla kullanıldığını düşünen kullanıcılar ise, anında linkini değiştirebiliyor veya pasif hale getirebiliyor.

Okuyucu Yorumları