Tim Cook, Apple'ın perfromansından memnun!

Apple çalışanları, e-postalarını açtıklarında, patronlarından gelen bu mesaj ile karşılaştılar!

Tim Cook'tan mesaj var!

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı geçen ay tanıtan Apple, yeni telefonlarıyla yine uzun kuyruklar oluşturmayı ve satış rekorları kırmayı başardı. Firmanın Pazartesi günü açıkladığı mali dördüncü çeyrek gelirleri de işlerin yolunda gittiğini gösteriyor.

Apple'ın açıklamasına göre firma, 24.1 milyar gelir, 8.5 milyar dolar kar elde etti. iOS 8.0.1 felaketi ve iPad satışlarındaki düşüş, Tim Cook'ta herhangi bir olumsuz hava yaratmamış olacak ki CEO, çalışanlarına ürün portföyü ve firmanın yüksek finansal performansıyla ilgili coşku dolu bir eposta gönderdi.

iMore'un ortaya çıkardığı epostada Cook, son 7 çeyreğin en hızlı gelir yükseliş hızını yakaladıklarını, bunların çalışanların sıkı çalışmaları sonucunda gerçekleştiğini söylüyor. Yeni iPhone 6 ve 6 Plus'ın tüketicilerin büyük beğenisini kazandığını söyleyen Cook, farklı ürünlerinde kullanıcı deneyiminin giderek daha iyi bir hale geldiğini, iOS 8 ve OS X Yosemite'ın mobil ve masaüstü işletim sistemlerinin çıtasını yükselttiğini söyledi.

Cook, çalışanlara gönderdiği mektubu övgülü sözlerle tamamlarken, onlara Apple'ın "dünyanın en yenilikçi firması" olmasını sağladıkları için kendileriyle gurur duyabileceklerini söyledi.

Cook, yeni iPhone 6'nın performansından memnun olabilir ancak iPad'in şimdiye kadar aldığı en cılız güncelleme olarak kabul edilen iPad mini 3 ve gözden geçirilen (ancak artık RAM'i yükseltilemeyen) Mac mini'nin piyasada nasıl bir performans göstereceği ise merak konusu.

Okuyucu Yorumları