Tinder'da "Social" zamanı!

Tinder'ın yeni hizmeti Tinder Social, bazı soru işaretleriyle birlikte ortaya çıktı!

Tinder'da "Social" zamanı!

Popüler buluşma uygulaması Tinder, arkadaşlarınızı size daha da yaklaştırmak istiyor. Yeni hizmet Tinder Social, şimdiye kadar tekil kişilerin eşleştirildiği şekilde, arkadaş gruplarını başka arkadaş gruplarıyla eşleştirecek.

Her grubun eşleştirilmesi ile beraber Social, herkesin beraber konuşarak ortak bir buluşma yeri ve zamanı konusunda anlaşabilecekleri bir ortam sağlanıyor. Bir grup ortamındaki buluşmalar daha az garip olsa da, tekil buluşmalara göre daha güvenli olacakları kesin.

Tinder Social'ı kullanarak grup halinde buluşmanın, bir de kötü yanı var. Uygulama, arkadaş grubunuzu kurarken Facebook arkadaş listenize ulaşıyor. Tinder kullanıcıları hesaplarını oluşturmak için zaten Facebook profiline erişim sağlamakta ancak gizliliğinizi etkileme ihtimali bulunduğu için herhangi bir yayın yapmamakta.

Sorun da tam olarak bu noktada ortaya çıkıyor. Tinder Social'a katılmanız, Tinder hesabına sahip olan Facebook arkadaşlarınızı davet etmek anlamına geliyor ve bu da kişilerin hangi arkadaşlarının, aile üyelerinin veya iş arkadaşlarının Tinder üyesi olduklarını ortaya çıkartıyor.

Tinder, kullanıcıların Tinder Social'a katılmamayı tercih ederek arkadaşlarının listelerinde gözükmeyeceklerini söylemekte. Ayrıca firma, Tinder kullanıcılarının yüzde 70'inin arkadaş tavsiyesi ile katıldıklarını belirterek, uygulamanın o kadar da gizli bir şey olmadığını iddia ediyor...

Okuyucu Yorumları