Torque artık Android'li ceplerde!

Microsoft'un Android Wear için sunduğu uygulama, artık Android'li telefonlarda da çalışıyor!

Artık ceplerde de çalışıyor!

Microsoft'un Android için geliştirdiği uygulamayı kullanarak telefonunuzda sesli aramalar gerçekleştirmeniz artık mümkün.

Microsoft'un rakip platform için geliştirdiği Torque uygulamasına eklenen işlev, Android Wear'lı akıllı saatlerde kullanıldığında bir parmak hareketiyle Bing üzerinden sesli arama yapmanıza olanak tanıyordu. Artık Android'li telefonlara da sunulan uygulama, size Google Now gibi "içeriksel" cevaplar vermeyi amaçlıyor ve size hava durumu, farklı bölgelerin saatleri gibi direkt bilgiler sunuyor.

Bu arada Microsoft'un güncellediği Next kilit ekranı saati, Yahoo Aviate gibi şu anki saate ve bulunduğunuz konuma göre belirli uygulamaları gösteriyor. Bu sayede örneğin işteyken ve evdeyken ihtiyaç duyduğunuz uygulamalara daha hızlı ulaşabiliyorsunuz. Yeni sürümde görünümüyle dikkat çeken bir hava durumu aracı giriş ekranına ekleniyor.

Her iki proje de firmanın deneysel Android ve Windows Phone uygulamaları geliştiren Garage takımının ve aslında Microsoft'un yeni, çapraz-platform odaklı anlayışının ürünü.

Okuyucu Yorumları