Toshiba, IFA'da yeni ürünlerini duyurdu

Toshiba IFA 2015 fuarında yeni ürünlerini duyurdu.

Toshiba'dan IFA'ya özel

Toshiba bugün, Satellite P50-C ve Satellite P50t-C modellerine yeni dört çekirdekli 6. Nesil Intel® CoreTMişlemciler eklenmesi dahil olmak üzere, mevcut modellerinden bazılarına bir dizi performans güncellemesi eklediğini duyurdu. Toshiba'nın multimedya ve oyun notebook'ları serisi, çok daha hızlı sistem başlangıcından, gelişmiş yanıt hızına kadar kullanıcıların bugünpazarda mevcut olan en iyi performans özelliklerini yakalamalarını sağlayacak geliştirmelerle donatıldı. Bunlara ek olarak, Satellite Radius 11 ve CL10-C modelleri hem işlemci, hem de tasarım özellikleriyle yenilendi.

Satellite P50-C/P50t-C

Satellite P50-C ve dokunmatik özellikli P50t-C modelleri, yeni dört çekirdekli 6. Nesil Intel® Core™ i7-6700HQ işlemcinin eklenmesi ve gerektiğinde hızı otomatik olarak körükleyen Intel® Turbo Boost teknolojisi sayesinde olağanüstü bir performansa ve akıllı özelliklere kavuştu. Hız aşırtma (overclocking) mümkün hale geldiğinden, kullanıcı sistem özelliklerini dilediği gibi ayarlayabiliyor. CUDA™ Teknolojisi ve NVIDIA® GeForce® GTX 950M grafik işlemcilerin bir araya gelmesi ve NVIDIA® Optimus™ Teknolojisine ilave olarak ikili SSD/HDD desteği ile Satellite P50-C Serisi görev ne olursa olsun güçlü bir performans sunuyor. Multimedya ve oyun tutkunlarına yönelik olarak geliştirilen Satellite P50-C Serisi, gerçeğe en yakın renk kalibrasyonu Chroma Tune™ tarafından onaylanmış Ultra HD 4K özellikli 39.6 cm (15.6") ekran ve HD veya Full HD çözünürlüklü ekran seçeneklerine sahip. Dahili harman kardon® stereo hoparlörler sayesinde sunulan yüksek kaliteli sesler, kullanıcılara etkileyici bir eğlence deneyimi sunuyor. Artık UHS-II özelliğini de destekleyen geliştirilmiş SD kart girişi ise çok daha hızlı veri aktarımı sağlıyor.

Satellite P70-B ve Qosmio X70-B

AMD EnduroTM Teknolojisine sahip yeni AMD Radeon™ R9 M365X grafik işlemcilerin eklenmesiyle, Satellite P70-B ve Qosmio X70-B modelleri kullanıcıların çoklu programları aynı anda yürütebilmelerine, böylelikle oyun ve multimedya deneyimlerini daha ileriye taşıyabilmelerine imkan veriyor. Yüksek performans sunan her iki model de, Full HD ekrana ve üstün özellikli dahili harman kardon®hoparlörlere sahip olduğundan, kullanıcılar nefes kesen bir netlikle içeriklerin tadını çıkarabiliyorlar.

Satellite Radius 11 ve Satellite CL10-C

Dönüştürülebilir Satellite Radius 11 ve CL10-C modelleri de Intel®Celeron N3050 veya Pentium N3700 seçenekleri ile geliştirilmiş işlemcilerin nimetlerinden faydalanıyor ve gelişmiş çoklu işlem yeteneği ve performans sunuyorlar. Bu özellik ayrıca, 7 saate kadar 1 uzatılmış pil ömrü kazandırdığından, tüm iş günü boyunca şarj etmeye gereksinim duymadan kullanım sağlıyor.

Her iki model de yenilenmiş tasarımları ile saten altın rengi taranmış dokulu alüminyum kasaya sahip. 360 derece dönebilen HD ekranı ile beş farklı görüntüleme moduna kolaylıkla geçebilen Satellite Radius 11, gerçek bir kullanım esnekliği sunan 5'i 1 arada notebook olarak karşımıza çıkıyor. Satellite CL10-C modeli ise, seyahat halindeyken çok daha fazla işlem yapabilmeyi isteyenler için kompakt boyutu ile rahatlıkla diledikleri yere taşıyabilecekleri ve dosyalarını bulut üzerinde saklayıp, diledikleri her zaman erişebilecekleri kusursuz bir notebook.

Okuyucu Yorumları