TP-Link'ten bir pakette iki ürün!

Wi-Fi ağınızın menzilini genişletmek istiyorsanız, TP-Link'in bu ürününe göz atmadan geçmeyin!

Wi-Fi güçlendirme onun işi!

TP-LINK, hem hızlı hem de kapsama alanı geniş kablosuz internet için bir kampanya başlattı. Hızlı ve pek çok ihtiyacı bir arada karşılayan TD-W8968 modem/router ile tak-çalıştır özellikli menzil genişletici TL-WA850RE ürünlerini tek bir pakette topladı. Pek çok teknoloji mağazasında satışa sunulan ikili paket, uygun fiyatlı bir çözüm oluşturuyor.

TP-LINK'in 'hepsi bir arada' ürünlerinden TD-W8968 modem/router ile bol ödüllü, şık ve kolay kurulumlu menzil genişletici (range extender) TL-WA850RE ürünü tek bir paket halinde sunuluyor. Böylece ev ve küçük ofisler için uygun fiyatlı, komple kablosuz internet çözümü oluşturan TP-LINK'in her iki ürünü tek bir tuş ile birbirini tanıyıp, her noktadan ulaşılabilen bir kablosuz ağ oluşturuyor.

TP-LINK Perakende Kanalı Satış Müdürü Mert Çataloğlu, 300Mbps hızında ve iki adet 5dbi'lik antene sahip bir modem/router ile yine 300Mbps hızı destekleyen şık bir menzil genişleticinin pek çok ev ve küçük ofis için yeterli bir çözüm olduğunu belirterek, "Bu özel paket ile tüketicilere hızlı bir modem/router ile kapsama alanı, ölü bölge sorunlarını ortadan kaldıracak bir menzil genişleticiyi bir arada sunuyoruz. Üstelik her iki ürünün tek tek alımından çok daha uygun bir fiyata. Böylece tüketiciler hızlı ve çok işlevli ve geniş kapsama alanına sahip bir modem/router ile üzerindeki düğmeye basarak bu modem ile eşleştirilecek bir menzil genişleticiye sahip oluyorlar. Evin, ofisin her noktasında kablosuz internete ulaşmak mümkün oluyor; ölü bölge sorunu ortadan kalkıyor" diyor. Her iki ürünün de kurulumunun ve kullanımının basit olduğunu vurgulayan Çataloğlu, tek bir paket ile hızlı, kapsama alanı geniş ve güvenilir kablosuz ağ oluşturulduğunu ifade ediyor.

Türkiye genelindeki pek çok teknoloji mağazasında satışa sunulan TP-LINK'in özel paketinde yer alan TD-W8968 modem/router, 300Mbps hızında çok işlevli bir ürün. Birden fazla cihazla internete bağlanılan bir ev ile küçük bir ofisin kablosuz ağ gereksinimlerini rahatlıkla karşılayabilen bu ürün, ADSL++ modem özelliğinin yanında hem NAT router (yönlendirici), hem switch (anahtar), hem de kablosuz N erişim noktası (Access point), hem de 3G router özelliklerine sahip. Böylece yerel ağ (LAN) yanı sıra Ethernet WAN (geniş alan ağı) kurabilmeyi sağlayan ürün, USB giriş yuvası sayesinde farklı cihazların bağlanmasına da olanak veriyor (TP-LINK TD-W8968 modem/router'a ilişkin daha ayrıntılı bilgi için bu sayfaya göz atabilirsiniz.)

Ürünün özellikleri

Ürünün özellikleri

Pakette yer alan ikinci ürün olan TL-WA850RE menzil genişletici, şık tasarımı, kolay taşınabilen boyutu ile dikkat çekiyor. Dünya çapında pek çok ödül alan ve kablosuz internetin menzilini artırmayı sağlayan ürün, aynı zamanda bağlantı hızını ve kalitesini de belli noktada sabitleyebiliyor. Kurulumu ve kullanımı son derece basit olan TL-WA850RE, modem ya da router'ın kapsama alanı içindeki yakın bir noktaya kurulduğunda kablosuz internetin menzilini artırarak, en uç noktada dahi daha iyi erişim sağlıyor. 300Mbps kablosuz hız sağlayan cihaz, daha önce eşleştiği ağları tanıyabiliyor. Böylece taşınarak farklı ağlarda kullanıldığında her seferinde ağ tanımlamak gerekmiyor. Ürün üzerindeki Ethernet yuvası sayesinde farklı cihazları (Blu-ray oynatıcı, oyun konsolları, DVR, internet TV vb) kablosuz ağa bağlayan bir adaptör görevi de görebiliyor. (TL-WA850RE ürününe ilişkin ayrıntılı bilgi için buraya göz atın).

Tak-Çalıştır

TP-LINK'in özel paketindeki ürünlerin kurulumu da çok basit. Kampanya için özel üretilen, iki ürünün bir arada yer aldığı ambalaj üzerinde de bu eşleştirme anlatılıyor. Modem/router'ı kurduktan sonra menzil genişleticiyi istenen ve uygun olan bir noktadaki prize yerleştirmek yeterli oluyor. Daha sonra her iki ürünün üzerinde bulunan WPS düğmesine bir kez basarak ürünler eşleştiriliyor ve kablosuz ağın menzili genişletiliyor. Aynı düğmelere ikinci kez (her iki üründe) basıldığında ise hızlı şekilde şifreli bağlantı sağlanıyor. Pakette yer alan QR kodda kurulum videosu yer alıyor. Akıllı telefonundan QR kodu okutan kullanıcı, kurulum videosunu telefonundan izleyerek, zaten basit olan kurulumu daha rahat bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

Bu iki ürün tek tek alındığında yaklaşık modem/router 59 USD+KDV, menzil genişletici 42 USD+KDV, toplamda 110 USD+KDV üzerinde olan fiyat, bu özel pakette ise 84,9 USD+KDV (tavsiye edilen satış fiyatıdır).

Okuyucu Yorumları