TP-LINK VDSL modem ailesi genişliyor!

TP-LINK, yeni hem VDSL hem de ADSL destekli modemini satışa sunuyor.

TP-LINK'den yeni modem!

TP-LINK, hem ADSL hem VDSL destekli yeni modemini satışa sunuyor. TD-W9970 model modem, çift WAN girişi sayesinde hem fiber, hem kablo, hem ADSL bağlantıları destekliyor. Böylece bağlantı tipi değiştiğinde modem değiştirmek gerekmiyor.

300Mbps kablosuz hıza ulaşabilen modem, VDSL2 üzerinden 100Mbps geniş bant hıza sahip. En yeni VDSL standardı olan VDSL2 desteği olan ürün, VDSL/ADSL ya da Ethernet WAN (EWAN) bağlantıları sayesinde kullanıcılara farklı internet bağlantılarında esneklik sağlıyor. Değiştirilebilir LAN/WAN özelliği ile fiber ya da kablo servislerine bağlanabiliyor. Böylece fiberden kabloya ya da kablodan fiber bağlantıya geçilebiliyor; modem değiştirmek gerekmiyor.

Güvenli ve hızlı kablosuz bağlantı

TP-LINK'in yeni VDSL modemi TD-W9970 ile yüksek hız ve kaliteli internet bağlantısı isteyen her tür uygulama rahatlıkla yapılabiliyor. Ses, video, veri, HDTV ve etkileşimli oyun gibi uygulamalar için tasarlanan modem, üzerinde bulunan USB girişi sayesinde farklı cihazların ağa bağlanmasını da sağlıyor.

Güvenlik konusunda da iddialı olan ürün, aynı anda 10 adet VPN tüneli destekliyor. Bu sayede güvenli bir ev ya da iş ağı oluşturmak mümkün oluyor. TP-LINK'in yeni VDSL modemi, yüksek performansına oranla uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor. Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı 76,4 USD + KDV olarak açıklanıyor.

Okuyucu Yorumları