Transformers filmleri hakkında çarpıcı duyuru!

Transformers'ın film, oyuncak ürünleri ve animasyon filmleri hakkındaki yapım haklarını elinden bulunduran Hasbro'dan önemli bir açıklama geldi!

Transformers için flaş açıklama

2007 yılında gösterime giren, çocukluk efsanemizin sinematik versiyonu inanılmaz bir başarı elde etti. Yapım 100 milyon doları aşan yapım bütçesine rağmen, 800 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başardı. İkinci film olan Transformers: Revenge of The Fallen 1,2 milyar dolara ulaşmakta zorluk çekmedi. Üçüncü Transformers filmi: Dark of The Moon da kolayca 1 milyar dolar gişe hasılatı geride bıraktı. Serinin en kötü filmi olarak kabul edilen Transformers: Age of Extinction bile 1 milyar dolar sınırını solladı.

Ne olduysa; serinin Michael Bay tarafından yönetilen beşinci filmi "The Last Knight"da oldu.Yapım bol ödüllü oyuncuları kadroda bulunduruyordu ve 300 milyon dolar yapım bütçesine sahipti. Last Knight'in reklam bütçesi de bir o kadar sarsıcıydı. Transformers: The Last Night, 650 milyon dolar gişe hasılatı elde ettirdi. Bu rakam stüdyonun zarar elde etmesini sağladı. Ne de olsa vergi kesintileri gibi kalemler mevcuttu.

Transformers figürlerinin yapımcısı Hasbro, etkileyici bir açıklamada bulundu. Bumblebee adındaki sinema eseri, serinin yeniden doğuşunun simgesi olacak. Hasbro'ya göre Bumblebee; Autobot ve Decepticonlar'ın dünyadaki savaşını konu alan ilk filmi konumunda... Dünyada üst kuran Autobotlar ve kötü niyetli Decepticonlar öncü hikayeleri hiçe sayarak, tekrar savaşacak. Bumblebee'nin devam filminde ise Optimus Prime kayda değer bir rol üstlenecek ve Prime-Megatron ikilisinin ilk düellosu hayat bulacak. Yeni filmin, 2021 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları