Turing Phone: Onu hack'lemek çok zor!

Sıvı metalden yapıldı; hack'lenmesi imkansız! İşte hiç duymadığınız bir markanın "süper telefonu!"

Turing Phone ile tanışın!

Muhtemelen daha önce adını bile duymadınız... Çok normal; zaten bahsedeceğimiz şirket yeni bir şirket sayılabilir. Turing Robotic Industries, piyasadaki akıllı telefonlardan çok farklı bir modelle, piyasada kendine yer arıyor.

Yeni açıklanan Turing Phone, müstakbel kullanıcılarını öncelikli olarak güvenlik ve gizlilik konularında etkilemeye çalışıyor. Parmak izi okuyucusu ile fiziksel güvenliği sağlayan telefon, gelişmiş şifreleme yeteneği ile verilerinizin gizliliğini sağlama aldığını iddia ediyor.

Turing Phone'un asıl yıldızlaştığı nokta ise, kasası. Telefon, titanyumdan daha sağlam olduğu söylenen bir metal alaşımı olan "liquidmorphium" ile üretilmiş durumda. Başka bir deyişle, uzun zamandır Apple için konuşulan ama gerçek olmayan sıvı metalden üretilmiş kasa, ilk kez bu telefonda karşımıza çıkıyor. Bu madde, telefonu fiziksel açıdan dünyanın en dayanıklı telefonlarından biri haline getiriyor.

Teknik özellikleri açısından bakıldığında da çok geride kalmayan telefon, yine de piyasanın en iyisi değil. Snapdragon 801 işlemci ve 3 GB RAM ile gelen Turing Phone, 5.5 inç'lik Full HD ekrana sahip. Ana kamera 13 megapiksel çözünürlük sunarken, ön kamera 8 megapiksel çözünürlük sunuyor. Telefonun dahili depolama alanı ise, 64 GB / 128 GB.

Telefon, Ağustos ayında ABD'de satışa sunulacak. 64 GB'lık model 740 dolar, 128 GB'lık model ise 870 dolarlık fiyat etiketiyle raflara çıkacak...

Okuyucu Yorumları