Turkcell Kamera Servisi hazır

Anne-babalar Turkcell Kamera Servisi ile bebeklerinin hiçbir anını kaçırmıyor.

Turkcell Kamera Servisi

Turkcell Kamera Servisi, cep telefonu üzerinden kolay kullanımı ve işlevselliğiyle gün içinde bebeklerinden uzakta olan ebeveynler için tasarlandı. Anne-babalar, her anı Turkcell'in bulutuna yüklenen görüntüler sayesinde bebeklerinin ilk adımlarını, ilk kelimelerini asla kaçırmayacak ve saklayabilecekler. www.turkcell.com.tr'den ya da Turkcell Mağazaları'ndan satın alınabilen Turkcell Kamera turkcell.com.tr ve www.unnado.com'da.

Anne-babalar bebeklerinin özel anlarını kaçırmıyor

Özellikle aklı işte kalbi evde kalan, çalışan annelerin bebeklerinden hiç ayrılmamışçasına içlerini rahat ettirecek Turkcell Kamera Servisi, onlara duydukları karşı konulmaz özlemi de azaltıyor. Görüntülerin tümü Turkcell'in bulutuna sesli kayıt özelliği ile kaydedildiği için anne ve babalar, sonsuz bir aşk besledikleri bebeklerinin ilk adımlarıyla birlikte ilk kelimelerini de yakalamanın keyfine varıyorlar. Turkcell sunucularına kaydedilen ve istenilen her yerden erişilebilen görüntüler cep telefonlarına ya da bilgisayarlara indirilerek sonsuza dek saklanabiliyor, arkadaşlarla paylaşılabiliyor.

İster peşin ister taahhütlü paketle 7 Gün Kayıt özelliği

Farklı ihtiyaçlara yönelik hazırlanan Turkcell Kamera, Canlı İzleme ve 7 Gün Kayıt olmak üzere iki farklı servis seviyesi ile birlikte sunuluyor. Kamera hizmeti canlı izleme servisi ücretsiz olarak kullanılabilirken, 7 Gün Kayıt özelliğinden faydalanılmak istenirse aylık 14,90 TL ödeniyor.

T-Cam 20 Hareketli Kamera Teknik Özellikleri

• Kablosuz bağlantı

• Hareket/ses algılama ve hareketi anında bildirim özelliği

• Statik IP gerekmeksizin telefon ve web'den görüntüleme imkânı

• 1.3 MP CMOS sensor

• 15 fps ile 320x240p Mp4 formatında görüntü kaydı

• Gece Görüşü

• Boyutlar: 113x80x43 mm

Okuyucu Yorumları