Türkiye'nin en hızlısı sen misin?

LEVEL & Gameloft işbirliğiyle Asphalt 8: Airborne'da Türkiye'nin en hızlısı olmaya hazır mısınız?

Türkiye'nin en hızlısı mısın?

LEVEL & Gameloft işbirliğiyle düzenlenecek, Gameloft'un Türkiye'deki Asplhalt 8: Airborne oyununa ait bu ilk zaman sınırlı etkinliğinde herkesi direksiyon başına geçmeye ve tozu dumana katmaya davet ediyoruz.

13 - 14 Aralık tarihleri arasında aktif olacak etkinlik kapsamında, Gameloft'un popüler yarış oyunu Asphalt 8: Airborne'u oynayıp yarışlara katılabilirsiniz. İki gün sürecek etkinlikte ne kadar hızlı olursanız, kazanacağınız hediyelerin çapı da o kadar büyüyecek. Örneğin bu büyük heyecanın bir parçası olup etkinliği ilk sırada bitiren oyuncu Ferrari Berlinetta'nın sahibi olacak, ilk 50'ye girenlereyse 20.000 kredi hediye edilecek. Etkinliğe katılmak için yapmanız gereken tek şeyse 13 - 14 Aralık tarihlerinde oyunu oynamak ki zaten oyuna girdiğinizde, LEVEL'ın katkılarıyla düzenlenen Türkiye Yeni Yıl Turnuvası başlığını göreceksiniz. İşte etkinlikte dağıtılacak ödüller ve bu ödülleri kazanmak için yapmanız gerekenler:

İlk sırada yer alan oyuncu: Ferrari Berlinetta
İlk 10 sırada yer alan oyuncular: Nissan 370Z
İlk 50 sırada yer alan oyuncular: 20.000 kredi
İlk 100 sırada yer alan oyuncular: 10.000 kredi
İlk 1000 sırada yer alan oyuncular: Ekstra Tank
Yarışa katılan tüm oyuncular: 3.000 kredi

Son olarak etkinlikle ilgili detayları Facebook ve Twitter üzerinden #RakipleriSolla hashtag'iyle takip edebilir ve siz de görüşlerinizi bu hashtag'le paylaşabilirsiniz. Şimdi herkes antrenmanlara ve etkinliğe kadar ısınma turlarını atmaya başlasın!

Okuyucu Yorumları