Türkiye'nin en sert testi!

Teknoloji böyle bir işkence görmedi! Dayanıklı olduğu iddia edilen cihaza bakın neler yaptık neler!

Böyle işkence görülmedi!

Türkiye'nin en sert testi! Tıklayın...

CHIP Online olarak sadece standart testlere imza atmıyoruz. Bunun en güzel kanıtlarından biri ise, kuşkusuz dün ilk kez yayınladığımız Panasonic Toughbook CF-31 testiydi.

Askeri koşullara bile dayanabildiği iddiası ile piyasaya sürülen Panasonic'in sıra dışı diz üstü bilgisayarını, benzer koşullarda test ettik. Benzer koşullar derken neden mi bahsediyoruz? Örneğin cihazın üzerinden araçla geçmek, cihazı suya boğmak, paintball silahlarıyla taramak... Ama bunların yanında bilgisayarı özel bir bomba düzeneği ile havaya uçurmuş olmamız, herhalde hepsinden daha etkileyici oldu.

Peki Panasonic Toughbook CF-31 bu "işkenceye" dayanabildi mi? Bu kadar ağır koşullar altında bile, gerçekten söylendiği gibi çalışmaya devam edebildi mi? Bu soruların cevabını, videomuzda bulacaksınız. Eğer, sadece 24 saat içinde CHIP Online'ın en çok seyredilenleri arasında ilk sıralara çıkan bu videoyu hala izlemediyseniz, şimdi arkanıza yaslanın ve "Artık Türkiye'de de bunları yapabilen birileri var" dedirtecek testimizi izleyin. Pişman olmayacağınızı garanti ederiz!

Türkiye'nin en sert testi! Tıklayın...

Okuyucu Yorumları