Türkiye'nin ilk 3D LED'i LG'den!

3D ve LED televizyonda LG Electronics'ten Türkiye'de bir ilk geliyor. İşte detaylar...

Türkiye'nin ilk 3D'si LG'den!

LG Electronics'in geliştirdiği ve 2010 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES), tüm TV kategorileri arasında en önemli ödül olan "En İyi Yenilikçilik Ödülü"nü (Best of Innovations) kazanan dünyanın tek 400Hz hızına sahip Full LED Slim 3D TV'si, Türk kullanıcılarla buluşuyor

LG'ye özel IOP (Integrated Optical Plate) panel teknolojisi ile geliştirilen ve her noktayı kaplayan arka LED aydınlatmaların yer aldığı LG Full LED Slim 3D TV, 400 Hz hızı sayesinde gerçekçi ve akıcı 3D görüntü deneyimini yaşatıyor. Yüksek netliğe sahip 3D görüntü kalitesinin ardında TruMotion 400Hz teknolojisinin yanısıra, 10,000,000:1 dinamik kontrast oranı da yer alıyor. LG Full LED Slim 3D TV, tam anlamıyla izleyicilerini aksiyonun kalbine götürüyor.

LG'nin geliştirdiği ve televizyon dünyasındaki yaklaşımları değiştiren yeni INFINIA Serisi'nin 3D özellikli öncü modeli, sadece 22.3mm olan ince gövdesi ve yüksek kaliteli 3D görüntülere izin veren 8.5mm süper dar çerçevesi ile dikkat çekiyor.

İşte hedefi ve fiyatları

İşte hedefi ve fiyatları

LG Full LED Slim 3D TV ayrıca başka bir "ilk"e daha imza atıyor. Çoklu Resim Formatı'nı destekleyen ürün, kullanıcılara 3D içerikler yaratmalarına imkan tanıyor. Kullanıcılar 3D kameralarıyla çektikleri görüntüleri PC'de dönüştürmek zorunda kalmadan LG 3D TV'den izleyebiliyor.

LG 3D TV ile birlikte sunulan 3D Gözlük, USB üzerinden şarj edilebiliyor ve 40 saat kesintisiz izleme keyfi sunuyor.

"Geçtiğimiz senelerde evlere girmesi fütüristik olarak düşünülen 3 boyut teknolojisini 2009'un son çeyreğinden itibaren görücüye çıkardık. LG Electronics Türkiye olarak, 47" ve 55" boyutlarında dünyanın tek 400 Hz hızına sahip Full LED 3D TV'lerini 20 Nisan'da Türk kullanıcılarının beğenisine sunacağız. Kullanıcılarımız muhteşem 3D görüntülerle sıra dışı bir deneyim yaşayacaklar." diyen LG Electronics Türkiye Başkanı Christopher Kim, sözlerine şöyle devam etti; "2010 yılında düz ekran TV pazarının ciddi oranda büyüyeceğini öngörüyoruz. 2010 yılında yaklaşık 200.000 adet ile %17'lik bir pazar payı hedefimiz var. Özellikle 3D TV ile pazarın dinamiklerinin değişeceği kanısındayız. Çok az firmada bulunan bu teknoloji ile yepyeni bir televizyon deneyimini tüketicilerle buluşturacağız. Satışlarımıza ve pazar payımıza katkısının büyük olacağını düşünüyoruz. Türkiye'deki TV pazarındaki gücümüz 3D TV ile daha da pekişecek. 3D TV'lerimizin fiyatları KDV dâhil yaklaşık 7.000TL ile 11.000TL arasında değişecek" dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları