Türkiye'nin ilk 360 derece canlı yayını!

CHIP, bir ilke daha imza atıyor ve Türkiye'nin ilk 360 derece canlı yayınını gerçekleştiriyor!

CHIP 360 derece canlı yayında

Güncelleme: Türkiye'nin ilk 360 derece canlı yayını sona erdi. Bizimle bu deneyimi ilk defa yaşayan ve katılan izleyicilerimize teşekkür ederiz. Kaçıranlar için yayının tekrarını çok kısa bir süre sonra yine sizlere ulaştıracağız.

Gelin CHIP Test masamızdaki koltuklardan birine de bu sefer siz oturun. İster masaya odaklanın, gerçek zamanlı olarak cihazları beraber inceleyelim. Sorunuz varsa anında sorun. İsterseniz de canlı canlı, 360 derece tüm CHIP katını kendi gözleriniz ile inceleyin. Üstelik hepsi canlı ve hepsi gerçek zamanlı!

Kendinizi gerçekten aramızda hissetmek ve daha iyi bir deneyim için Samsung Gear VR, Google Cardboard ya da benzeri bir sanal gerçeklik gözlüğü de kullanabilirsiniz.

Unutmayın bugün test masamızda sizlere de bir koltuk ayarladık ve hepinizi bekliyoruz.

Nasıl izleyeceksiniz?
360 derece canlı yayınımızın tekrarını çok yakında yine buradan sizlere sunacağız. PC'de etrafa bakmak için fareyi kullanabilirsiniz. Mobil cihazlarda ise cihazı etrafa döndürmeniz yeterli. Sanal gerçeklik gözlüğü kullanacaklar videonun altındaki gözlük simgesine tıklayarak VR moduna geçip Samsung Gear VR ya da Google Cardboard ve alternatifleri ile daha iyi bir deneyim yaşayabilir, kendilerini daha fazla aramızda hissedebilirler.

Okuyucu Yorumları