Twitter'dan 140 karakter açılımı!

1 numaralı ismi görevden ayrılınca bir anda manşetlere çıkan Twitter'dan "140 kararkter" açılımı!

Twitter'da önemli yenilik!

CEO'su görevinden ayrılan ve geçici CEO olarak Jack Dorsey'i atayacak olan Twitter, büyük değişikliklerin eşiğinde. Bu değişikliklerden ilki, direkt mesajları ilgilendiriyor.

Twitter, bir süre önce herhangi bir kişinin size direkt mesaj gönderebilmesinin yolunu açmıştı. Bunu bir adım ileriye taşıyan firma, şimdi de direkt mesajlardaki 140 karakter sınırını kaldırıyor. Bunun anlamı, Temmuz itibariyle kullanıcıların direkt mesajlarda istedikleri kadar uzun yazabilecekleri.

Twitter, geçtiğimiz aylarda reklam sistemini yenilemiş, yeni bir video sisteminin geldiğini duyurmuş ve reklamcılar için daha detaylı veriler sunmaya başlamıştı. Tüm bunların amacı, karlılığını sürdürmekte zorlanan firmaya daha çok kullanıcı çekip, reklam gelirlerini artırmaktı. Direkt mesajlarla ilgili bu hamle, bu şüphesiz bu stratejinin devamı.

Tepede değişiklik var

Twitter dün yaptığı bir duyuruyla, CEO'su Dick Costolo'nun görevinden ayrıldığını açıklamış, hizmetin kurucularından Jack Dorsey'in bir CEO bulunana kadar geçici olarak Costolo'nun yerini alacağını söylemişti.

Sosyal ağın önümüzdeki aylarda başka önemli değişikliklere imza atması şaşırtıcı olmayacak.

Okuyucu Yorumları